Uzman çavuş Oğuz Şahin Edirne'de toprağa verildi
Van'ın Çaldıran ilçesinde görev sırasında rahatsızlanarak şehit olan Oğuz Şahin, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde düzenlenen törenin ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

9 aylık oğlu Pamir Kağan'ın da katıldığı törende, Van'ın Çaldıran ilçesindeki hudut karakolunda rahatsızlanarak şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuz Şahin, Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kavakayazma köyünde toprağa verildi.

Eşi üniformasıyla törene katıldı
Şahin'in cenazesi köye getirildikten sonra babaevinin önünde helallik alındı ve köy camisinin avlusuna götürüldü. Şehidin eşi Hazel Şahin, törene eşinin üniformasını giyerek katıldı; Türk bayrağına sarılı tabutu asker selamıyla karşıladı. Tabuta sarılarak ağlayan Hazel Şahin, “Ben size bıraktım Oğuz'u. Ben size böyle mi bıraktım? Ben geçen ay Oğuz ile beraberdim. Ben yanına gittim Oğuz'un. Size bıraktım. Böyle mi getirdiniz Oğuz'u. Ben sana kalbimi verdim aşkım” dedi.

Cenazeye protokol ve vatandaşlar katıldı
Törende Şahin'in annesi Sevinç, babası Hüseyin, eşi Hazel Şahin ve oğlu Pamir Kağan'ın yanı sıra Edirne Valisi Yunus Sezer, 2'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Alparslan Kılıç, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Kasım Ermiş, İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, askeri personel, kurum temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı. Şahin, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında defnedildi.





Bakmadan Geçme
Oğuz Şahin, Van'daki görev bölgesinde şehit oldu
Edirne'ye kuvvetli yağış uyarısı
Gencan: Cumhuriyet, çocuğun iyi eğitim alması demek
Uzunköprü'de 10 göçmen yakalandı, sürücü gözaltında
Edirne'de meme kanserine dikkat çekmek için pembe dostluk maçı oynandı
Edirne'de süpürgecilik mesleği yok olma tehlikesiyle karşı karşıya
