Vedat Milor'dan iftira iddialarına karşı net hamle
Gastronomi yazarı Vedat Milor, bir dondurma işletmecisinin "reklam için para aldı ama paylaşım yapmadı" iddiasını yalanladı. Milor, iftira niteliğindeki iddialar için yasal süreç başlattığını duyurdu.

Gastronomi dünyasının tanınan isimlerinden Vedat Milor hakkında sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan iddialar gündem yarattı. Bir dondurma işletmecisi, Milor'a işletmesinin tanıtımı ve reklamı amacıyla 9 bin Euro (yaklaşık 504 bin TL) ödediğini, ancak buna rağmen herhangi bir paylaşım yapılmadığını öne sürdü.
Kısa sürede geniş yankı uyandıran bu iddialar üzerine Vedat Milor, sessizliğini bozarak resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapmak zorunda kaldı.
Vedat Milor'dan Yasal Süreç Açıklaması
Hakkında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Vedat Milor, ticari itibarını hedef alan bu paylaşımlara karşı hukuki yollara başvurduğunu net bir dille ifade etti.
Milor, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"İsmim de kullanılarak iftira niteliğinde yapılan haber ve paylaşımlara karşı avukatım tarafından yasal süreç başlatılmıştır."
Ünlü gastronomi yazarının avukatları aracılığıyla hukuki süreci başlattığı belirtilirken, asılsız iddialarda bulunan kişi ve kurumlar hakkında yasal çerçevede hesap sorulacağı vurgulandı.
Bakmadan Geçme
131 Yatırım Fonunda Paranızı Nasıl Alacaksınız? İşte Yeni Ödeme Planı
Uluslararası Adana Lezzet Festivali yoğun ilgiyle sona erdi
Mersin, gastronomi kültürünü uluslararası platformda tanıttı
İstanbul'da 200'den fazla lezzet noktası belirlendi
ATM paranızı yuttu! Maaşınız uçtu mu?
Fon Krizinde Bankacı İtirafı: "Bankaların Parayı Tamamen Ödeme Yükümlülüğü Yok!"
