Yıldırım Kaya, Malatya'da CHP için birlik çağrısı yaptı
Yıldırım Kaya, Malatya'da düzenlediği basın toplantısında CHP'nin korunmasının Cumhuriyet'in korunması anlamına geldiğini vurguladı. Kayısı üreticileri ve eğitim altyapısına dair de eleştirilerde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Malatya'da düzenlediği basın toplantısında, parti içindeki birlikteliğin önemine değindi.

CHP'Yİ KORUMAK CUMHURİYETİ KORUMAKTIR
Kaya, ''Cumhuriyeti korumak, Cumhuriyet devrimlerini yaşatmak için CHP'yi koruyacağız. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi'ni korumak demek, Cumhuriyeti korumak demektir'' ifadelerini kullandı. Basın toplantısına Malatya il ve ilçe yöneticileri katıldı. Kaya, toplantıda CHP'nin tarihsel mirasına sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekti.

KAYISI ÜRETİCİLERİNE DESTEK ÇAĞRISI
Malatya'nın kayısı üreticileriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kaya, siyasi iktidarın kayısı üreticilerinin sorunlarına çözüm üretmediğini vurguladı. ''Toprak Mahsulleri Ofisi niçin kayısı alım yapmıyor?'' diyerek bu konudaki eleştirilerini dile getirdi. Ayrıca, kayısı üreticisinin sorunlarının Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla çözüleceğini savundu.

EĞİTİM ALTYAPISINA DİKKAT ÇEKİLDİ
Deprem sonrası Malatya'daki eğitim altyapısına da değinen Kaya, Malatya halkına sağlanan vaatlerin yeterli olmadığını belirtti. Okulların sağlam yapılması gerektiğini vurgulayan Kaya, eğitimdeki eksiklerin giderilmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye'deki sorunların çözümünün iktidar değişikliğiyle mümkün olduğunu belirten Kaya, muhalefetin birlikteliğinin önemine de dikkat çekti.
Bakmadan Geçme
CHP'den Filistin'e yönelik politikanın gözden geçirilmesi çağrısı
CHP'den fon mağduru şirketlere likidite desteği çağrısı
CHP'li Dinçer: Fon vurgunu devlet krizi
Eski İYİ Partili yöneticiyle 284 kişi CHP'ye katıldı
CHP'den Mekke Anlaşması'na destek: Fırsat olabilir
Sarı: Yeni Parti'nin CHP'den ideolojik farkı yok
