Zelenskiy, Brüksel'de NATO ve AB liderleriyle kritik görüşmeler gerçekleştirdi
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Brüksel'de NATO ve AB liderleriyle yaptığı görüşmede diplomatik süreç, güvenlik garantileri ve Ukrayna'nın ihtiyaçları konularını ele aldı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, AB Konseyi Başkanı Antonio Costa ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile bir araya geldi. Toplantıda, Ukrayna'nın güvenlik ve dayanıklılık konuları ele alındı.
DİPLOMATİK SÜREÇ VE GÜVENLİK GARANTİLERİ
Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, liderlere diplomatik süreçteki durum hakkında bilgi verdiğini belirtti. Barışa yönelik adımlar, güvenlik garantileri ve Ukrayna'nın dayanıklılığının güçlendirilmesi konularında ABD'li ortaklarla yürütülen çalışmalar ayrıntılı olarak görüşüldü.
UKRAYNA'NIN ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARI VE TAZMİNAT KREDİSİ
Zelenskiy, 'Ukrayna'nın Öncelikli İhtiyaçlar Listesi' girişimi ve tazminat kredisi konularının da ele alındığını aktardı. Tüm konularda görüşlerin uyumlu, koordineli ve yapıcı bir şekilde ilerlediğini ifade ederek, toplantı ve destek için teşekkür etti.
Bakmadan Geçme
Zelenskiy, Rusya'nın hava saldırılarını açıkladı
Bakan Işıkhan: Türkiye, Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü destekliyor
Rusya, ABD'nin katkısıyla Ukrayna görüşmelerinin yeniden başlamasını bekliyor
Ukrayna büyükelçisi: Türk gemileri hedefimiz değil
Zelenskiy, Erdoğan'a bağımsızlık mesajı için teşekkür etti
Zelenski, Erdoğan'a Bağımsızlık Günü mesajı için teşekkür etti
