• DOLAR 32,27 %0.06
  • EURO 34,79 %0.21
  • ALTIN 2.404,88 %0.48
  • BİST100 10.248 %0.00
  • BITCOIN 61.800 %-1.28
  • ETHERIUM 3.010 %-0.27
14°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İsrail ile ticaret tekliflerini reddeden ve belgelerin ortaya çıkmasıyla fikir değiştiren AKP üyelerinin cevapları şaşırtmadı.

Politika

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır ve Mardin’deki bazı belediye meclislerinde yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Politika

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Her şeye para var, emekliye gelince para yok. Emeklilerimiz bu ülkede üvey evlat muamelesi görmekten...

Gündem

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP MKYK’sında gerçekleşen bir toplantıda Kent Lokantaları ile ilgili tepki gösterdi.

Politika

AKP’nin çeşitli kademelerindeki yetkililerin lüks yaşam tarzlarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez de AKP Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkan...

Politika

IPSOS Araştırma Şirketi’nin Türkiye Direktörü Sidar Gedik, seçim sonuçlarına dair ilgi çekici verileri paylaştı. İşte anket sonuçları...

Gündem

AKP'li bir milletvekili aracını yanlış park edince oradaki vatandaşların itirazına ceza yağdı. Bu nasıl vicdansızlıktır.

Gündem

Bir sokak röportajında iki yaşlı adam kavga etti. Biri CHP'li diğeri AKP'li yaşlılar birbirlerine söylemedikleri hakaret kalmadı.

Gündem

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yaptığı ıstakoz paylaşımına bir yenisi daha eklendi.

Gündem

Emekli vatandaşın sokak röportajı gündeme bomba gibi düştü. Vatandaşın verdiği cevap AKP'yi kızdırabilir.

Politika

Seçimlerin ardından AKP’li bazı isimlerin lüks yaşam tarzları ve zenginliklerini göstermeleri, halk arasında rahatsızlığa neden oldu.

Politika

Yerel seçimleri kazanan CHP, İBB Meclisi'nin çoğunluğunu ele geçirdi. Meclis'te AKP'nin sunduğu teklifler oy çoğunluğuyla reddedildi.