• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Bozkurt Haberleri

bozkurt haberleri ve güncel bozkurt gelişmeleri, bozkurt ile ilgili tüm video, bozkurt fotoğrafları ve bozkurt haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

futbolcu Merih Demiral'ın 'Bozkurt' işareti yapması CHP ve MHP'yi işbirliğine götürdü. Meclis'teki teklif her iki partide de kabul edildi.

Gündem

Türkiye ve Hollanda arasındaki mücadele için Berlin'e gelen binlerce Türk taraftarların Bozkurt işareti yapması polisler tarafından izin verilmedi.

Politika

AKP'li İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bozkurt işareti yaptığı için ceza alan Merih Demiral hakkında açıklama yaptı.

Gündem

Ülkücü Hareket’in tarihini yazan, Ülkücü fikir ve siyaset adamı Hakkı Öznur, Ülkücü Kuruluşları terör örgütü gibi  göstermeye çalışan, başta Almanya...

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği iki maçlık men cezasına tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, "Bozkurt" işaretinin ulusal bir sembol olarak kabul edilmesi için TBMM'ye bir yasa teklifi...

Gündem

Ünlü televizyon sunucusu Gülgün Feyman, UEFA tarafından futbolcu Merih Demiral'a uygulanan cezayı, canlı yayında "Bozkurt İşareti" yaparak eleştirdi.

Gündem

Gazeteci İsmail Türk'e "Türk dünyasına hizmet büyük Bozkurt" ödülü verildi. İşte haberin detayları...

Gündem

3 Mayıs Türkçülük Günü olması nedeniyle New York Times Meydanı'na bir Türk vatandaşın Bozkurt fotoğrafını yansıtması dikkat çekti.

Gündem

Sosyal medyada bir kadının saçına bozkurt yaptırması dikkat çekti. Videonun izlenme rekoru kırdığı görüldü.

Dünya

Almanya'nın Bozkurdu,1923’te mübadele ile Çatalca Celepköy'e gelen Çakmak Ailesi, 100 yıl sonra ata topraklarına geri döndü.