• DOLAR 32,56 %0.06
  • EURO 34,96 %0.23
  • ALTIN 2.425,35 %0.09
  • BİST100 9.722 %0.80
  • BITCOIN 64.422 %-3.21
  • ETHERIUM 3.149 %-1.64
18°

Gelecek hafta Haberleri

gelecek hafta haberleri ve güncel gelecek hafta gelişmeleri, gelecek hafta ile ilgili tüm video, gelecek hafta fotoğrafları ve gelecek hafta haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Magazin

Reyting rekorları kıran her Pazartesi NOW'da yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin 8. bölüm, gelecek hafta oynayacak olan fragmanı yayınlandı

Magazin

Bu akşam 5. bölümü yayınlanan, reyting rekorları kıran, gündemden düşmeyen 'Kızıl Goncalar' dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

Magazin

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı reyting rekorları kıran yeni dizi Kızıl Goncalar'ın 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Magazin

FOX TV'nin sevilen dizisi Şahane Hayatım heyecan dolu her bölümüyle izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı. 9'uncu bölümde neler olacak? İşte fragmanı.

Magazin

Her bölümüyle izleyiciyi ekrana bağlayan reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin 51.bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta neler olacak?

Magazin

Fox Tv'de cuma günleri yayınlanan, reyting rekorları kıran dizi 'Kızılcık Şerbeti'nin 42.ci bölüm fragmanı yayınlandı.

Magazin

Her çarşamba FOX TV' de  ilgiyle izlenen şahane hayatım 4. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. İlgiyle beklenen dizinin 5.bölüm fragmanı...

Magazin

Her bölümü ilgiyle izlenen ve dizinin hemen ardından gelecek hafta oynayacak olan bölümün merak edilmesi üzerine 39. bölüm fragman yayınlandı.

Magazin

Yeni dizi 'Şahane Hayatım' 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlü oyuncuların bir araya geldiği dizi, kısa sürede büyük ilgi gördü.