• DOLAR 32,50 %0.24
  • EURO 35,03 %0.21
  • ALTIN 2.436,11 %-0.11
  • BİST100 10.083 %1.69
  • BITCOIN 62.978 %-1.17
  • ETHERIUM 3.162 %-4.18
13°

Sosyal medya Haberleri

sosyal medya haberleri ve güncel sosyal medya gelişmeleri, sosyal medya ile ilgili tüm video, sosyal medya fotoğrafları ve sosyal medya haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Magazin

Dizinin 2.bölümünde ki  mantık sahnesi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.Sosyal medyada gündem oldu. İşte o sahne!

Politika

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'tan son günlerdeki tartışma konusu olan fenomenlere çok sert tepki geldi.

Magazin

 TikTok'da yatak odasında yayın açan ve yatağın içerisinde garip davranışlarda bulunan karı-koca kendilerini savundu. Biz utanılacak bir şey yapmadık dedi.

Gündem

TikTok bir süredir müstehcen yayınlarla gündemde, TikTok başta olmak üzere sosyal medya platformları ve fenomenlere yönelik çok ciddi çalışma başlatıldı.

Gündem

Sosyal medya hesabından uygunsuz video içeriği paylaşan Kamerunlu şüpheli, polis ekipleri tarafından Beylikdüzü'nde yakalanarak gözaltına aldı. 

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yeni bir incelemeye başladı. Sosyal medya fenomenleri son zamanlarda paylaşımları sebebi ile inceleme altına alındılar!

Gündem

Toplu taşıma aracında öpüşürken bir başka yolcu tarafından kaydedilen bir çiftin görüntüleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Gündem

Erzurum'da hizmet veren TikTok fenomeni, dönerci Mustafa Atmaca, sosyal medyada Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle nöbetçi mahkemece tutuklandı

Gündem

Eskişehir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, sosyal medyadan kredi kullanamayan ya da kredi limitini artırmak isteyenleri dolandıran 8 şüpheli yakalandı.

Gündem

Dilan Polat’ın tutuklanma kararının ardından yakın arkadaşı Sevim Alan’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

Gündem

17 yaşındaki kızı D.K.'nin 4 yıl önce sosyal medya hesabında fotoğrafını paylaşan babanın "250 kayme benim kızım" dediği görüldü.

Elon Musk para mı dağıtıyor? Twitter, kullanıcıların hesaplarına binlerce dolar yatırdı. İşte o detaylar…