• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Otomobil

Araç sahipleri için önemli bir gelişme yaşandı: 1 Temmuz tarihinden itibaren, her araçta bulunması gereken yeni bir sistem zorunlu hale...

Gündem

Türkiye'deki sürücüler için önemli bir trafik düzenlemesi olacağı ve hız sınırının değişeceği belirtildi.

Politika

Düzce'de, trafik sıkışıklığı ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşlara, İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından su ikramında bulunuldu.

Gündem

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda otobüs şoförünün Suriye uyruklu vatandaş tarafından dayak yemesi gündeme bomba gibi düştü.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı boyunca yürütülen trafik kontrolleri hakkında bilgi verdi.

Gündem

İiçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 4 gününde meydana gelen 2 bin 453 trafik kazasında 26 kişinin hayatını kaybettiğini,...

Gündem

Beşiktaş Ortaköy'de gece saatlerinde ana isale hattı patladı. Bu gelişme üzerine Muallim Naci Caddesi, Beşiktaş istikametine geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Ekonomi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), araç sahipleri için şubat ayı itibarıyla başlayacak olan kötü haberi verdi.

Gündem

İstanbul’da yaşanan trafik sorunu her zaman hayatımızda vardı. Ancak bu akşam iş çıkış saatinde büyük bir trafik yoğunluğu yaşandı!