Olay, dün akşam saatlerinde şehir merkezindeki bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre, tedavi için gelen bir hasta, doktoruna aniden saldırarak bıçakla yaraladı. Hastane güvenlik ekipleri hemen olaya müdahale ederek durumu kontrol altına aldı.

Ağır yaralanan doktor, acil serviste tedavi altına alındı. Olayın ardından hastanın gözaltına alındığı bildirildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve detayların araştırılacağını açıkladı.

Mardin'deki Arazi Kavgası Kanlı Bitti: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Tutuklama Mardin'deki Arazi Kavgası Kanlı Bitti: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Tutuklama

Bu tür şiddet olaylarının sağlık çalışanları üzerinde yarattığı etkilerin ciddiyeti vurgulanırken, sağlık sektöründe güvenliğin artırılması gerektiği ifade ediliyor.175950 2