Bodrum'da geçirdiği kazada ölümden dönen İbrahim Tatlıses, telefonla bağlandığı bir magaazin programının canlı yayınında arasının bozuk olduğu oğlu Ahmet Tatlı ve eski sevgilisi Asena ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına telefonla katılan Tatlıses, sorulara cevap verdi. Program sunucusunun "Kavgalarınız bitmeyecek mi?" sorusuna Tatlıses, "Bitmez ben var olduğum sürece bitmez. Şöhret olmanın bedeli" cevabını verdi.

Tatlıses, "Sizin Bodrum'da yaşadığınız trafik kazasının aynısını oğlunuz Ahmet Tatlı yaşasaydı siz de gider miydiniz, küslük devam ediyor mu?" sorusuna sinirlenen Tatlıses, "Koşmam dersem yalan söylerim ama en azından artistlik- oyunculuk yapmam. Bu konuyu kapatalım hoş değil!" diye cevap verdi.

ASENA ADINI DUYUNCA SİNİRLENDİ

Program sunucusunun "Asena'ya yazdığınız şarkının adı neydi" sorusu üzerine Asena'nın adını 20 senedir anmadığını itiraf eden Tatlıses, "İsmini 20 senedir anmadığım insanların adını anmayın Allah aşkına" diyerek sert tepki gösterdi.

Bunun üzerine tüm gözler Asena'ya çevrilirken ünlü oryantalin son halini gündem oldu. Asena'nın son paylaşımlarını görenler "Tanıyamadım", "Çok değişmiş" yorumları yapıldı.

Editör: Yadigar Hanım