Özgür Özel, Süleyman Soylu'nun 'trol ordusu'nun başında olduğunu söylediği Emin Şen'in ticari ilişkileri hakkında bilgileri de paylaştı.

Emin Şen'in İçişleri Bakanı'nın Müşaviri olduğunu ve sosyal medyadaki kullanıcı adını da açıklayan Özel, "'Eminimsi'nin cep telefonunda kaç tane hesap var bilinmez ama Jandarma Genel Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tweetlerini aynı telefondan atacak yetki var. Troll ordusunun komutanı biz Soylu'yu eleştirdiğimizde şanlı jandarmayı kalkan ediyor" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine İçişleri Bakanlığı hızlıca Özgür Özel'e cevap verdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Özgür Özel'e cevap;

İçişleri Bakanlığı'ndan Özgür Özel'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya dair iddialarına cevap geldi. Açıklamada, "CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır." denildi.

"Bakan Müşaviri"

Bakanlığın açıklaması, gazetecileri tarafından Özgür Özel'e soruldu. Özel, Bakanlığın sitesi ve bazı valiliklerin internet sitelerinde yer alan haberleri örnek göstererek, Şen'in Bakan Müşaviri olduğunu belirtti. 

Özel'in örnek gösterdiği sitelerde, Emin Şen için "Bakan Müşaviri" unvanı kullanılıyor.

Editör: Fatih Savuk