Çok hatırlattık, ikaz ettik, biraz sabret dedik hep…

Fevri çıkış yapıyorsun, önceden Bbp'de, Mhp'deki çıkışları için.. Ve son olarak, özellikle İyi Parti ve Zafer Partisi içindeki konumlarını risk edip ayrılıkları ile ilgili..

İsterse Bahçeli bey ile, Meral hanım ve Ümit bey ile gayet iyi geçinir ve bugün belki de hayatını verdiği siyaset vitrininde önemli konumlarda
olabilirdi. Çok da rahat olurdu..

Saydığım parti genel başkanları ile İsmail'in var olan samimiyeti için, bugünküler onlarca takla atardı herhalde.. Ama İsmail başkan ilkelerinden taviz vermedi, yanlışlara karşı durdu, bir samimi ülkücü hassasiyetini hiç bırakmadı. 
Yanlışa yanlış hep dedi..
Fevri çıkış yapıyorsun, yanlış yapıyorsun, sabret, bekle, yoluna bak diyen herkesi de taca attı...Her dediği doğru çıktı..

Son Meral Hanım’ın ittifak çıkışı..

Hareketi belli noktadan yukarı çıkarmama stratejisi..Mevcut iktidara siyasi erke yaklaşımı , İsmail başkanın hep işaret ettiği bazı doğrulardan bir kısmı..

Aykırı olması, dürüst, doğru olması, mücadeleden vazgeçmeyen haberci gazeteci olması..Ülkücü, insancıl yanı ve de haklı çıkması, arkadaşı olarak onun adına beni de sevindiriyor..

Ne diyeyim, İsmail Türk ne diyor bir bakmalı..

Editör: Habererk Com