Türkiye de iktidarı belirleyen ülkücülerdir. Geçmişe baktığımızda DYP ve ANAP iktidarlarında ülkücüler çekirdek kadro olmuştur. Bu partiler muhafazakar sağ seçmen profilini de arkasına alarak yıllarca iktidar olmuşlardır.

AKP hükümeti ile bu tablo değişmiştir. Önce Ülkücüler devlet kadrolarından tasfiye edilmiştir. Yerlerine ise 12 Eylül sonrası palazlanan yeşil kuşak ve tabi ki FETÖ terör örgütü üyeleri birer birer yerleştirilmeye başlanmıştır. Bu süreç Sayın Devlet Bahçelinin üçlü koalisyonu hiçbir neden yokken bozup; 2002 genel seçimlerine gitmesi ve AKP’ye iktidarın yolunu açması ile başlamıştır.

Görüldüğü üzere ülkücüler olmadan hiçbir şeyin olmayacağı aşikardır. Ancak inançlı ülkücülerin vatan sevgisi lidere itaati kullanılmıştır. Kullanılmaya devam etmektedir. Öyle ki ülkücüler, AKP’ye içlerine sindiremeye sindiremeye yalnızca lidere itaat uğruna oy vermeye zorlanmıştır. Öylesine ki bu itaat , liderine, zürriyeti yok o evlat sevgisini ne bilir? Vatanı uğruna ölen şehide, kelle, ülküsü bozkurda hakaret eden, put diyen zihniyete oy vermeye zorlanmıştır.

Genel Başkan değişikliği yapmak isteyen ülkücülere kongre yaptırmamış, hukuksuz, nasıl alındığı malum kararlarla kongreler iptal edilmiştir. Tek amaçları ÜLKÜCÜLERİN çekirdek olduğu iktidarlar değilde? ÜLKÜCÜLERİN GERÇEK İKTİDAR olacağı, bir TÜRKİYE iktidarını önlemek olmuştur.

Ülkücüler İYİ Partiyi kurma sürecine itilmiştir. İYİ Parti ÜLKÜCÜLERİN kurduğu; ancak tüm vatan severlerin kendisini ait hissettiği, bilinçli, inançlı, bu ülke için güzel şeyler düşleyip, hayal eden insanlar topluluğuna dönüşmüştür. İktidar olacaktır. Çünkü bu ülkede vatan sever, dürüst insanlar çoğunluktadır. CHP, İYİ partinin desteği ile ülkeye 17 yıldır hakim olan AKP hükümetinden Büyük Şehirleri almıştır. Sıra ülke yönetimini almaya gelmiştir.

İstanbul Seçimleri ülkücülerin bu ülke sevdalılarının, vatan severlerin, iktidarı değiştireceğinin ayak sesleri olacaktır. İstanbul seçimlerini ülkücüler belirleyecektir. Ülkücüler bu ülkeye FETÖ'yü kimin bela ettiğini, FETÖ liderine kimin methiyeler, yazdığını, ayağına kapandığını, biat edip ağladığını çok iyi bilmektedir. PKK ile kimin kol kola gezdiğini, çadır mahkemelerini kimin kurduğunu, devlet dairelerinden kimin T.C. ibaresini kaldırdığını çok iyi bilmektedir. Kimin şehide kelle dediğini asla unutmayacaktır.

Ülkücüler silkinip, ayağa kalkmalı, ülküsü inancı, bekası için İstanbul seçimlerinde AKP’ye dur demelidir. Sayın Cumhurbaşkanı, Anayasa gereği tarafsızdır. Olmalıdır da; ancak televizyon programında Cumhurbaşkanlığı forsunun altında Sayın Binali Yıldırım lehine açıkça konuşmakta, Sayın Binali Yıldırma oy istemektedir. Bu dahi AKP iktidarının geldiği noktayı göstermektedir. Ülkücüler ve vatan severler bu gidişata dur demeli, değerlerine yıllarca saldıran bu iktidara varlığını göstermelidir. Her şey güzel olacak, TÜRKİYE İYİ olacak demelidir.