Merkezi İstanbul'da bulunan Mersin Güç Birliği Kalkınma ve Gelecek Derneği'nin (Mersin Gelecek Platformu-MEGEP) organize ettiği Mersin Tanıtım Günleri 21-25 Aralık tarihleri arasında Maltepe etkinlik alanında yapılacak.

Mersin Etkinlik Günleri hakkında bilgi veren MEGEP Başkanı Hasan Gezer, "Mersin İstanbul'a Gidiyor" mottosuyla hazırlıklarına başladıkları etkinlikte, Mersinli markalar, mülki idareler, yerel yönetimler ve STK'ları ile Mersin'in bütün dinamiklerinin üst düzeyde tanıtımının yapılacağını söyledi.

Mersin Etkinlik Günleri'nin Akdeniz'in marka şehri olan Mersin için önemli bir tanıtım organizasyonu olduğu ifade eden Gezer, "Tarih, turizm, tarım sanayi, ticaret ve lojistik kenti olma özelliklerini taşıyan şehrimizin sahip olduğu tüm potansiyel ekonomik alanlarda, marka kent olma yolundaki Mersin'e ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz. İstanbul'da yapılacak olan duyurular ve afiş çalışmalarında 'Mersin İstanbul'a Geliyor' mottosunun kullanılacağı etkinliğin Mersin için çok önemli bir tanıtım olacağına inanıyoruz. Organizasyona Mersin'in tüm bileşenlerinin katılımı kıymetlidir. Bu destekler çok daha güçlü olacak ve ses getirecektir" dedi.

İstanbul'da yaşayan Mersinlileri ve Mersin dostlarını biraraya getirecek etkinlikte Mersin'e ait bütün değerler sergilenecek.

Editör: Yadigar Hanım