1- Solar Beach 

2002’den bu yana hizmet veren Solar Beach, 30.000 m2’yi aşan alanıyla Türkiye’nin en büyük özel plaj ve açık hava performans merkezi olma özelliğini taşıyor. Solar Beach; 1 kilometreyi aşan mükemmel ve eşsiz kumsalı, 2000 kişilik deck ve plajı, restoranları, barları, çeşitli yetişkin aktiviteleri, su sporları, extreme sport merkezi ve birbirinden eşsiz partileri ile İstanbullulara konforlu bir yaz tatili yaşatmayı vadediyor.

Solar Beach

2- Yeşilköy Çiroz Halk Plajı

Yeşilköy Çiroz Halk Plajı iki bölümden oluşuyor ve iki koy şeklinde. Plaj toplam 660 metre uzunluğunda, 500 adet şezlong ve 500 adet şemsiye, 2 cankurtaran kulesi, 12 cankurtaran personeli, 1 kurtarma botu, 1 ambulans, 2 büfe, 80 soyunma kabini, 228 adet emanet dolabı, 20 adet tuvalet kabini, 12 duş, 2 adet voleybol sahası, 1 adet mini futbol sahası, 19 adet yuvarlak oturma grubu, 660 metre deniz bariyeri yer alıyor. Çevre aydınlatmasının bulunduğu plajda müzik yayını da yapılıyor.

yesilköy ciroz plajı

3- Golden Beach 

Yeşille mavinin buluştuğu bir yer olan Golden Beach Club’da plajın yanı sıra mini golf, bisiklet parkuru, deniz trambolini, plaj voleybolu, dalış, kano, sörf gibi imkanlarınız da var. Bunun dışında konaklamak için de tercih edebilirsiniz, çünkü bungalovlar ve otel de var. Snack barı, restoranı, siesta salıncakları ile iyi vakit geçirebilirsiniz.

goldenbeach

4- Ada Beach

İstanbul Prenses Adaları’nın en görkemli adası olan Heybeliada’da Türkiye’nin en doğal güzellikli koylarından birinde Çam Limanı Koyu’nda hizmet vermektedir. Konum itibariyle doğayla iç içeyken denize girme imkanı sunan, kuş sesleri eşliğinde güneşlenebileceğiniz, berrak Marmara Denizi kıyısında, çam ağaçlarının altında mavi ve yeşil renk tonlarının karışımıyla oluşmuş renk cümbüşü içerisinde güzel bir gün geçirebileceğiniz yerdir.

adabeach

5- Suma Beach

Son dönemde oldukça popular hale gelmiş bulunmaktadır. Yaz zamanında çok kişi tarafından “şuraya gidelim” diye tercih edilir hale gelmiş. Konserlerin, partilerin, rengarenk dekorasyonlarıyla oldukça ilgi ve dikkat çekmekte olan arasıra kaçamak yapmak için tercih edilebilecek ideal yer.

suma beach

6- Burc Beach

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne ait olan bu mekanımız dışarıdan gelen misafirlere de açık o yüzden içiniz rahat olsun. Buraya geldin mi öyle boş boş oturmak yok. Plajda, denizde yapabileceğin bi sürü aktivite var. Sörften kiteboard’a, voleyboldan futbola… Akşam olunca da DJ performansı ile çılgın partiler… Anlayacağın boş durmak yok! Yazın kurtlar öyle kapalı mekanlarda dökülmemeli hem, bi’ kuma basmak lazım, deniz havasını içe çekmek lazım.

burc

7- Uzunya Beach

Kilyos’taki Uzunya Beach, yazın İstanbul’dan fazla uzaklaşmadan tatil yapabilmeniz için gereken her türlü imkanı sunuyor. Plajın dışında, restaurant, bar ve kamp alanları da bulunuyor.

Uzunya Beach

8- Babylon Beach

Babylon Kilyos ile İstanbul’un karmaşasından uzak, müzik, yemek ve doğanın birleştiği yeni bir eğlence ve dinlenme merkezi hayata geçiyor. Geniş plajı, dingin koyu, sunduğu hizmetleri ve gün boyu sürecek renkli etkinlikleriyle İstanbulluların yazını çok daha eğlenceli hale getirecek Babylon Kilyos, İstanbullulara keyifli bir dinlenme rotası olacak.

baby

9- Baykuş Plajı

Çadır keyfi yapmak isteyenler için en ideal plaj diyebilirim. Dışarıdan da çadır getirebilirsiniz veyahutta plajın kendi çadırlarını kiralayabilirsiniz çokta makul fiyatta. Denizi, kumsalı gayet güzeldir kafa dinlemek için gayet iyi tercih olacaktır. Gece çok rüzgarlı ve soğuk olmaktadır kalacakların bilgisine sunulur kalın giyisi götürmeyi ihmal etmeyin.

baykuş plajı

10- Tırmana Plajı

İstanbul’dan çok uzaklaşmadan(her ne kadar başımızı alıp gitmek istesek de) Kilyos’ta kaliteli hizmetiyle eğlencenin tadını çıkarmak isteyenlere, yeşillikler içinde ister sohbet edin isterseniz kitap okuyun her türlü keyfi size yaşatabilecek bir yer. Tırmata’da şezlongunuza kadar hizmet eden bir bar ve bir fast-food restaurantı bulunmaktadır.

tırmata

ADRES» Tatlı Su Mevkii No:1 Kilyos Sarıyer, İstanbul

Editör: TE Bilişim