İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile Meral Akşener arasında HDP fezlekeleri krizi! HaberTürk'te yayımlanan Türkiye'nin Nabzı programına Yavuz Ağıralioğlu konuk oldu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı canlı yayında yine Meral Akşener ile farklı açıklamalar yaptı.

AĞIRALİOĞLU: GÖZÜM AÇIK EVET DİYECEĞİM!

Daha öncede HDP fezlekeleri konusunda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile farklı açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "Biz, gençlik yıllarımızdan itibaren teröre karşı şuurlu ve gözü açık bir hayat yaşadık. Terörle ilgili hassasiyetimiz de çok net ve bellidir. Milim sapmadık.Fezleke oylamalarına da tamamen aklım, kalbim, vicdanım ve gözüm açık elimi kaldıracağım ve evet diyeceğim." açıklamasında bulundu.

Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından "Hdp'nin fezlekelerine evet diyeceğim. Kim derse ki; Pkk, kalleş bir terör örgütüdür, bağrımızdaki hançerdir ve Öcalan da teröristtir; ona Hayır vereceğim. Kim derse ki; Pkk, kardeşliğimize musallat olmuş kalleş bir cinayet şebekesidir; ona Hayır vereceğim." ifadelerinin yer aldığı bir açıklama yaptı.

AKŞENER: İYİ PARTİ GÖZÜ KAPALI EL KALDIRMAZ

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda konuya ilişkin dün konuşan Meral Akşener, "Mesela İYİ Parti, terörden siyaset devşirme peşinde olanların ipiyle, kuyuya inmez. Mesela İYİ Parti, adaleti, siyasi hesaplarına meze yapmaya kalkanlara, alkış tutmaz. Mesela İYİ Parti, milletin derdi konuşulmasın diye önüne getirilen fezlekelere, gözü kapalı el kaldırmaz."  demişti.

Akşener'in bu sözlerini tek alkışlamayan vekil ise İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu olmuştu.