Eylül ayında parti çalışmaları sırasında aort damarı yırtılan ve acil olarak ameliyata alınan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, 29 Eylül'de taburcu olmuş ve evinde istirahate çekilmişti.

Evindeki istirahat sırasında yeniden rahatsızlanan Tozoğlu, hastaneye kaldırılarak, yoğun bakıma alınmıştı. Tedavisi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda devam eden Tozoğlu, bugün saat 01.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Gökhan Tozoğlu’nun hayatını kaybettiğini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Akşener, "Konya İl Başkanımız Gökhan Tozoğlu'nu kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun..." ifadelerini kullandı. 

GÖKHAN TOZOĞLU KİMDİR?

Avukat olan Gökhan Tozoğlu 1987 yılında Ereğli'de doğdu. Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulundan mezun olan Tozoğlu, liseyi Konya Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde 2005 yılında tamamladı.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Tozoğlu, 2011 yılı Haziran ayında Avukat Caner Çoban ile birlikte G&C Hukuk Bürosunu kurarak avukatlık mesleğine başlamış ve aynı zamanda İYİ Parti Konya İl Başkanlığı görevini sürdürüyordu.

Avukat Gökhan Tozoğlu, 5 Ekim 2018 yılından bu yana İYİ Parti Konya İl Başkanlığı görevini yürütüyordu.

CENAZE TÖRENİ BELLİ OLDU

Tozoğlu'nun naaşının, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından, merkez Meram ilçesindeki Kurtuluş Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Editör: Yadigar Hanım