İYİ Parti'nin Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde açtığı seçim bürosu önünde sabah saatlerinde bir adet boş kovan bulundu. Partinin çay işlerinden sorumlu görevlisi tarafından bulunan boş kovan paniğe neden oldu.

Büroda çay işlerinden sorumlu görevli Zafer Arıcan büroyu açmaya geldiğinde binanın önünde boş mermi kovanı gördüğünü anlattı. Arıcan, “Sabah geldiğimde kapıyı açar açmaz yerde bir kurşun olduğunu fark ettim. Aklına ilk gelen Adem Bey’i aramak oldu. Konuyu kendisine bildirdim ve kendisi de yetkili birimlere bildirdi. Ekipler geldi, inceleme yapıyorlar" dedi.

"HİÇBİR GÜCE BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

Seçim bürosu önünde bulunan boş kovan ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Soğancı da kendilerini engellemeye çalışan hiçbir güce boyun eğmeyeceklerini belirterek, "Binamızın önünde 9 mm çapında boş kovan bırakılmıştır kimler tarafından bırakıldığı konusunda emniyet mensuplarımız gerekeni yapacaklardır. Biz herhangi bir kimseye suçlamada bulunmuyoruz bu konuda. Bu yapılan hareketlerin çok nahoş hareket olduğunu hepimiz iyi biliyoruz halkımıza da bunu bildirmek istiyoruz. Herkesin haberi olsun herkesin bilgisi olsun bu konuda. Biz İYİ Parti olarak vatan sevdalıları olarak çıktığımız bu yolda bizi engellemeye çalışan hiçbir güce karşı boyun eğmeyiz. Bu vatan topraklarında yaşayan insanların 85 milyonun meselesiyle mücadele veriyoruz. Böyle ayrıştırmaya karşı mücadelemizi hiçbir zaman taviz vermeyerek yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Emniyet, olayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: Yadigar Hanım