MHP'den 154 kişilik ifşa listesi: Hesaplaşacağız! MHP'den 154 kişilik ifşa listesi: Hesaplaşacağız!

İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşme sonrası tartışmalar sürüyor. Akşener'in Beştepe'deki görüşmesinin ardından beş gün geçmesine rağmen sessizliğini koruması, parti içindeki dedikoduları artırdı.

İlk yorumlar Akşener'in eski yardımcısı Burak Akburak'tan geldi. Akburak'ın "Akşener devlet görevine hazır, cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi değerlendirilebilir" ifadeleri parti içinde rahatsızlık yarattı.

Bazı kaynaklara göre, Müsavat Dervişoğlu, Akburak'a disiplin soruşturması yerine uyarıda bulunarak sorunu çözecek. Hürriyet gazetesinden Burak Erdem'in haberine göre, Akşener'in Ankara'daki yeni ofisi de belirlendi.

Bilkent'teki evini kullanmaya devam eden Akşener, Çankaya'da, TBMM'ye yakın Cinnah Caddesi'ndeki bir ofiste çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan, Akşener ve Erdoğan'ın görüşmesinin ardından İYİ Parti'de bazı milletvekillerinin AKP'ye geçeceği iddiaları gündemde. Bu geçişlerin, iki lider arasındaki görüşmeyle ilişkili olabileceği ve Akşener'e yakın vekillerin AKP'ye katılmasının planlı bir hareket olabileceği konuşuldu.

Kaynak: Haber Merkezi