İyi Parti’de kazanlar kaynamaya başladı. 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimi sonrası, İyi Parti’de neler oluyor? 

Özellikle sosyal medyada, whatsappda, yapılan paylaşımlarla, Ankara'da ortak akıl adı altında bir kahvaltı programı yapılacağı,bu programı dizayn edenlerin sosyal medyada kimler olduğu ortaya çıkınca, inkar etmelerine  rağmen, bu toplantının yapılacağı gelen bilgiler arasındadır.
Bu toplantıları Meral Akşener'e kazan kaldırmak olarak değerlendiren bir grup, bu işin arkasında; Musavat Dervişoğlu,Tolga Akalın,Koray Aydın gibi isimlerin olduğunu,ancak çok gizli ve sessiz bir faaliyetle başka isimleri devreye koyarak,İsmet Koçak,Cevat Saraç,Ali Sukast gibi isimleri öne çıkararak bazı tartışmalar meydana çıkardı.
Gelen kulis haberlerine göre, diğer taraftan Meral Akşener'in masadan kalkmasıyla başlayan sürecin Millet İttifakı’na kaybettirdiği, Millet İttifakı’nın kaybetme sebepleri arasında Meral Akşener'in tutarsız davranışlarının olduğu, şimdi ise 2. tura seçmenin odaklanmasını önleyecek iç karışıklığı kendisinin alttan alta yaptığı, sözde kendine isyan başlatıldığı veya genel başkan arayışına girildiği şeklinde bir kulis bilgisi kamu oyuna sızdı.

Editör: Habererk Com