İYİ Parti Denizli Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in seçimle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi. Öztürk, Özel’in “Eski ortaklarımız bize oy verirse kazanırız, kendi partilerine oy verirse AKP kazanır” şeklindeki sözlerine sert bir dille karşılık vererek, “Ulan TipiTip!!!” ifadesini kullandı.

Öztürk’ün tepkisi şu şekildeydi:

“Bu zihniyet yüzünden onlar yıllardır iktidarda. 2019’da sizin insanlarınız oy kullanmadığı için Denizli’de AK Parti kazandı. Öyleyse adayınızı çekin, biz kazanalım. İstanbul’a gidip DEM’den yardım istersiniz, buraya gelince İYİ Parti’den umutlanırsınız. Sizde iyi, bizde AK Parti’ye yarıyor, hadi oradan, işine bak.”

Tolga Akalın İYİ Parti kurultayına saatler kala kritik video yayınladı! "Yarın Erdoğan Türkiye'sinin son günü" Tolga Akalın İYİ Parti kurultayına saatler kala kritik video yayınladı! "Yarın Erdoğan Türkiye'sinin son günü"

Yasin Öztürk Kimdir?

Yasin Öztürk, 1972 doğumlu, Denizli’li Türk iş insanı ve politikacıdır. TBMM’nin 27. ve 28. dönemlerinde İYİ Parti adına Denizli milletvekili olarak görev yapmıştır.

Eğitimini Denizli’de tamamlayan Öztürk, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümünden mezun olmuştur. Çivril ve Denizli Ülkü Ocaklarında yöneticilik, ÜLKÜ-TEK Denizli Şubesi’nin kurucu başkanlığı ve Denizli Ticaret Odası’nda görev yapmıştır. MHP’de Çivril İlçe Başkanlığı ve Denizli İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, daha sonra İYİ Parti’nin Denizli kurucu il başkanı olmuştur.

Orta seviyede İngilizce bilen Öztürk, evli ve üç çocuk babasıdır. 2018 ve 2023 yıllarında yapılan genel seçimlerde milletvekili olarak seçilmiş ve halen İYİ Parti Denizli milletvekili olarak görevine devam etmektedir.

Kaynak: Aydınlık- doğan özkan