İYİ parti aday tanıtım toplantısına girmesi partili iki kişi tarafından engellenmek isteyen S.T ve eşi A.T polisin müdahalesi ile karşılaştı.

Meral Akşener'in aday tanıtım toplantısı halka açık olmasına rağmen basın da İYİ partiyi eleştirdiği gerekçesi İYİ parti yöneticileri tarafından şiddet uygulanma pahasına tehdit edilen S.T ve A.T salona girmelerini engelliye iki kişi T.Y E.D hakkında şikayetçi oldular.

İYİ parti genel başkanı Meral Akşener 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ parti Aydın aday tanıtım toplantısı için Atatürk Spor salonunda gerçekleşecek aday tanıtım programına katılmak için salona girmek isteyen  S.T ve eşi A.T polisi noktasından geçtikten sonra T.Y ve E.D isimli iki partilinin müdahalesi ile karşılaştı.

1 Mayıs’ta kaç kişi gözaltına alındı! 1 Mayıs’ta kaç kişi gözaltına alındı!

S.T'nin basın mensubu olduğu gerekçesi ile salona alınamayacağını ifade ederek engellenmek istendiği sırada arbede yaşandı.

S.T ve eşi A.T Meral Akşener'in aday tanıtım toplantısı halka açık bizim alınmama nedenimiz  ne olabilir biz demokratik hakkımız gereği salona girip Meral Akşener'i dinlenmek istediklerini ifade etmelerine rağmen İYİ parti il başkanı ve belediye başkan adaylarını eleştirdiği yazılar gerekçe gösterilerek İYİ parti yöneticileri tarafından verilen talimat  gereği engellendiği söylendiği girmek istediğini belirttiği sırada çıkan arbede de S.T ve eşi A.T  üzerlerine yürüyen T.Y ve E.D tehdidi ile karşılaştıkları için şikayetçi olduklarını bunun için de görevli polisler eşliğinde polis merkezine giderek şikayetçi oldular.

Editör: Habererk Com