Kağıthane'de İmrahor Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada, Abbas Çınar'ın kullandığı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek bir taksiyle kafa kafaya çarpıştı. Çınar'ın otomobilinde sıkıştığı ve araçta bulunan iki kişinin de yaralandığı belirtildi. Aynı kazada taksi sürücüsü Hüseyin Can ve bayram ziyaretinden dönen bir yolcu da yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Abbas Çınar'ı kurtardı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazayı anlatan taksi şoförü Hüseyin Can, "Bir anda kafa kafaya geldiğimizi gördüm. İki araba sağa kaçtı," dedi. Kazadan hemen önce otomobilin çarptığı aracın sürücüsü ise, "Otomobil bir anda orta kaldırımın üzerinden üzerimize fırladı. Karşı caddeden gelip havalandı. Ben sağa kırıp kaçmaya çalıştım ama yine de vurdu," diye konuştu. Bir görgü tanığı da, "Otomobil karşı şeritten gelirken kaldırımı aşıp karşı şeride geçtikten sonra kırmızı araba sağa kırdı ama kurtaramadı, sonra da taksiyle çarpıştı," dedi. Uzun süre aksayan trafik, kazalı araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Editör: Habererk Com