Türk Denizcilik sektörünün büyümesi ve gelişmesine öncülük eden en önemli isimlerden biri olan ve Güneş Denizcilik ve Vega Savunma Sanayi Teknolojileri Firmalarını kuran Kaptan, Yirmidörttv'ye konuştu.
Yirmidörttv muhabiri, Transbosphor Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Mustafa Can ile bir araya gelerek Deniz Taşımacılığı sektöründe 2023 beklentilerini sordu.

Aynı zamanda Zafer Partisi İstanbul Eski İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak da tanıdığımız Transbosphor Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Mustafa Can sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma:  "Rusya-Ukrayna Savaşı'nda 10 ay geride kalmışken, sürecin merkezinde yer alan denizcilik sektörünü ve Türkiye'ye yansımasını yirmidörttv'ye değerlendirdim." açıklamasını ekledi.

Röportaja dair ilk paylaşılan tanıtım videosunda Kapt. Mustafa Can'a 'Deniz taşımacılığı sektörü ne durumda ve 2023 beklentileri neler?' sorusu yöneltildi.

Kapt. Mustafa Can ise bu soruya: "savaştan daha öte pandemi sonrası denizciliği konuşmamız lazım. Pandemi sonrasında denizcilikte inanılmaz bir yükseliş oldu." cevabını verdi.

Röportajın tamamı yayınlandığında yeni gelişmeleri aktaracağız.

Editör: Bumin Kağan Muti