AKP’nin geçtiğimiz günlerde Suriyeli öğrencilere 5 yıldızlı otellerde etkinlik düzenliği bu etkinliklerin masrafının ise devlet bütçesinden karşılandığı ortaya çıkmıştı. Zafer Partisi, AKP’nin başarılı Türk öğrencilerini göz ardı etmesine karşın 50 Türk öğrenci ile “Gençlik Kampı” düzenledi.

Zafer Partisi kampı şu şekilde duyurmuştu:

“Sevgili gençler, AKP’nin Suriyelileri ağırladığı 5 yıldızlı otel konforunu size sunacak paramız yok. Ancak sizi milyonlarca yıldızlı doğada ağırlamayı isteriz. 18-22 Temmuz/1-5 Ağustos’ta iki kez yapılacak ve 50+50 öğrencinin kura ile seçileceği kampa katılmak için acele edin!”

50 başarılı Türk öğrenciden oluşan ve bir hafta sürecek gençlik kampının ilk bölümü 18 Temmuz 2022 itibarıyla başladı.

Öğrencilere kampta eşlik eden Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek, kampta düzenlenen etkinliklerle keyifli zamanlar geçirildiğini aktardı. Sevda Özbek, kamptan tüm öğrencilere de “Başarı sizden, Zafer Gençliği Kampı Zafer Partisi’nden. Kampımız bir hafta boyunca sürecektir. Siz de bu keyifli, eğlenceli, bol sürprizli kampta bizlerle zaman geçirmek istiyorsanız Zafer Partisi hesaplarını takip edin” şeklinde mesaj gönderdi.

Editör: Yadigar Hanım