Öngörüleri bir bir gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra, 2023 yılının zorlu geçeceğini söyledi. 2023'ün 2022 yılını aratacağını ifade eden Kassandra, Rusya Ukrayna savaşının devam edeceğini 3 ülkenin de savaş ortamına gireceğini kaydetti. 

Kassandra savaşa girecek ülkelere dair açıklamasında, "Bu ülkeler sınırda kendi aralarında çatışmaya da girecekler. Ancak araya başka devletler girince savaş ortamı oluşmayacak" ifadelerini kullandı.

KORONA CAN ALMAYA DEVAM EDECEK

2019 sonunda Çin'den bütün dünyaya yayılan koronavirüsün mutasyona uğramış halinin can almaya devam edeceğine dikkat çeken Kassandra, insanların kendilerini evlerine kapatacağını, tekrar sokağa çıkma yasaklarının uygulanacağını, Avrupa dahil bir çok ülkede koronavirüs tedbirlerinin yeniden gündeme gelirken, Türkiye'de kapanma göremediğini ifade etti.

UZAYLILAR GÖRÜNTÜLENECEK

Yeni senede uzaylı istilası olmayacak ama insanlar UFO'larla daha çok karşılaşacak diyen Kassandra "UFO bildiğiniz gibi tanımlanamayan uçan neslere verilen ad. Ben bunlara uzaylı gemisi olarak onları adlandırıyorum. Bu UFO'larla pilot ve kaptanlar  daha sık karşılaşacak. O anları kemera kaydına da alacaklar. Gündeme bu net görüntüler bomba gibi düşecek. Bazı insanlar dünyayı istila edeceklerini bile ileri sürecek ama bu en azından bu sene gerçekleşmeyecek" dedi.

EN ŞANSLI 6 BURÇLAR HANGİLERİ

2023 yılında Koç, Oğlak, Kova ve Akrep burçlarının yüklü miktarda para kazanacağını belirten astrolog Kassandra "Aslan ve Terazi burçları da miras hesabı yapacak. Onlarda nasiplerini buradan bulacaklar" dedi. Türkiye'de bir çok kişinin okumak ve çalışmak için yurt dışına gitme planları yapacağını belirten Kassandra "Yüzde 70 bu hayallerini gerçekleştirecek. Bazıları da evlenerek bu amacına ulaşacak. Türkiye ne olacak diye sorarsanız seçim hariç değişen bir şey olmayacak. Seçime kadar döviz yükselmeye TL tüm para birimleri karşısında değer kaybetmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım