Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kamuda personel alımlarında mülakatların kaldırılacağını daha önce açıklayanve bunun arkasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında aynı sözlerine sert sözlerle yanıt verdi.

"İMZA ATTIĞIN BU REZALETLERİ BEN DÜZELTECEĞİM"

Twitter'dan bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Önce mülakatla torpille bütün gençleri sakatla, sonra seçime sayılı gün kala, benim projelerimle kendi yaptığın rezaleti kaldırma sözü ver. Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim" ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN'DAN MÜLAKATLARI KALDIRMA VAADİ

Kılıçdaroğlu’nun “kamuda mülakatı kaldırma” vaadinin ardından, bugün partisinin seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da “Alımları sınavdaki başarılara göre yapacağız” dedi.

KILIÇDAROĞLU DAHA ÖNCE DUYURMUŞTU

Kılıçdaroğlu, Çanakkale mitinginde yaptığı konuşmada, kamuda mülakatın kaldırılacağını ve personel alımlarının KPSS puanına göre yapılacağını açıklamıştı.

Kılıçdaroğlu şunları söylemişti:

"Gençler, en büyük şikayetinizin torpil olduğunu biliyorum. Devlette liyakati sağlayacağız, sözlü sınavı kaldıracağız, KPSS'de ne aldıysanız atamanızı yapacağız. Aşınız olacak, işiniz olacak. Sizin hayalleriniz Bay Kemal'in hedefi olacak."

Editör: Ali Özyiğit