ASKER İŞÇİ YAPILIR MI?
Herkes çocuğunu askere vatan savunması için askere gönderiyor.
TC. Bütçesinden en çok pay askeri harcamalara ayrılıyor! Her yapılan iş ihale ediliyor ama bir bakıyorsunuz, Tersane asker şehit olmuş!
İstikam Taburu yok bilmem ne?
Askerlik görevi oluyor ucuz işçilik maliyeti!
İzmir de rahmetli olan erlerimizle ilgili soruşturma açılmış?
Çok merak ediyorum erlerin tersanede nasıl bir görevle orada bulunuyorlardı?
Bulundukları yerde yapılan işlerle ilgili ne kadar eğitim almışlardı?
Şimdi bu çocukların ailelerine ne diyeceksiniz?
Askerlik hizmeti çaycılık, hanımlara kuaförlük, Subay Astsubay tatil kamplarında garsonluk, kısacası bildiğiniz hizmet sektöründe çocuklarımız kullanılıyor!
Yapılan inşaatlarda askerler amele ve inşaat işçisi olarak dahi çalıştırılırdı benim askerlik zamanımda. Şimdi nasıldır bilmiyordum ama İzmir tersanesinde olanlar beni doğruluyor!
Askerlik profesyonelleşiyormuş buysa profesyonellik orda kalsın.
Dikkat edin silah fabrikalarında patlama olur, iş kazaları olur tıpkı dağlardaki operasyonlardaki gibi daha erat ölüyor!
Demem oki riski en çok fazla olan işlerden asker uzak tutulmalıdır, riskli işler işin uzmanlarına ihale edilmelidir.
İzmirde açılan soruşturmanın akıbetini hep birlikte takip edelim göreceksiniz bir saçma açıklama ile dosya tozlanmak üzere raflara kaldırılır!
Ben askerde iken komutanların taksitlerini bankaya yatırmak için, faturalarını ödemek için erat dışarı görevlendirilirdi.
Dışarıda Trafik kazası ile ölen askerler hangi statü ile ölümleri açıklanmıştır?
Ciddi bir araştırma ve analize muhtaçtır. Şimdi aynı şeyler belediyelerde yapılmaktadır!
Cuma günleri camii kapıları belediye araçları ile doludur, geceleri yolda birçok hizmet için kiralanmış araçları görmekteyiz!
Yolsuzluğa baştan aşağı herkesi bulaştırdılar! Bu yüzden kimse kimseye bir şey diyemiyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.