Bozkurtlar diriliyor‏

Bayrampaşa 'daki seçim büroları!.
Bayrampaşa 'da Yaşar Kaba onuncu seçim bürosunu açtı, Yaşar Baskan gerçekten özlem ile ilçe başkanlığını bekliyormuş, bitmeyen heyecan bitmeyen aşk, Bayrampaşa'nın herköşesi üç hilallere donatıldı.

Tabiki Bayrampaşa ilçe yöneticilerini unutmamak gerekiyor, yönetim kurulu tam kadro 24 saat alarmda maşallah, çalışanada Allah veriyor.

Yenidoğan mahallesindeki açılış gerçekten görmeye değerdi.

Büronun açılışı kadar ,konuşmacılar ve konuşulan konular dikkat çekiciydi.

Ağırlık Balkan Türklerine yönelikti, MHP 2. Bölge adaylarımızın Balkan Türkleri ağırlıklı olması Balkan Türkleri'ni ayağa kaldırmış gibiydi.

Diğer partilerde Balkan Türklerinden aday bulunmaması, bu bölgede partisi ne olursa olsun , Balkan Türkleri'nin MHP 'ye yöneteceğini göstermektedir.

Adayların konuşmasına gelince ilk konuşmacı olan Başbuğ Pınarbaşı acele yapmak istediği konuşmasında, özellikle bölücülük üzerinden konuşma yapması dikkat çekerken, ikinci konuşmacı MHP 'nin medyatik adayı Mehmet Aslan , ülkücü hareketin hep beraber bu işi sahiplenmesi ile bu seçimlerden iyi sonuç alınacağını anlattı ve ülkücülerin birlik beraberlik içerisinde kenetlenmesi gerektiğini anlattı.

İkinci bölgenin bana göre en çok koşturacak adaylarından olan Özcan Pehlivanoğlu, 2. Bölgede diğer partilerin Rumeli kökenli seçmenden oy istediğini fakat , hiç bir Rumeli Türkünü listesine almadığını, özellikle Atatürk'ün CHP 'si PKK 'nın avukatını bile listesine aldığını, CHP 'nin eski CHP olmadığını anlatmaya çalıştı.

Özcan Pehlivanoğlu konuşurken, rahmetli Sadık Ahmet aklıma geldi, rahmetli ile en son Paris'te beraber divan üyeliği yapmıştık ,rahmetli Fransa'dan döndükten üç ay sonra şehit edilmişti.

Kurultay şöyle bir söylemde bulunmuştu, bütün Türkleri Bozkurt 'un altına davet ediyorum demişti.

PEHLİVANOĞLU'da Balkan Türkleri'ni üç Hilal'de birleşmeye çağırdı.

Son konuşmacı meclis başkan vekilimiz Meral Akşenerdi, Meral hanımın siyaseti ve halkla bütünleşmeyi gerçekten çok iyi bildiğini yaptıgı konuşma ile yeniden kanıtlamış oldu.

Meral Akşener halka nasıl hitap edilecek, bürokrasiye nasıl hitap edilecek, mecliste milletvekillerine nasıl hitap edilecek , bunu en iyi bilenlerden birisi olduğunu kanıtlamıştır.

Tabiki Meral ablada Balkan Türklerinden olması, atalarının batı Trakya'da çektiği hem sıkıntıları hemde güzellikleri anlattı.

Meral Akşener iç politikaya yönelik çok güzel açıklamalarla, PKK ile yapılan müzakerelerde masada Türkleri temsil eden kimsenin olmadığını, müzakerenin bir ucunda bölücülerin oldugunu fakat öbür ucunda Türkleri temsil noktasında seçimden sonra birilerinin olacağını Türk milletinin sahipsiz bırakılmak istendiğini , MHP 'nin ve kendisinin seçimden sonra olaya el koyacağını anlattı.

Sonuç olarak şunu heryerde görüyorum;
AKP 'den zılgıtı yiyen milletimiz ayağa kalkıyor , bence bu seçim BOZKURTLARIN DİRİLİŞİ olacaktır.

MHP 'nin şu andaki durumu 1999 'dan daha iyi konumdadır. Ülkücülüğün kapısından geçmiş kim varsa faydalı olmaya çalışıyor.

Dedim ya!.
BOZKURTLAR DİRİLİYOR

Allah'a emanet olunuz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi