
İsa İlyasoğlunun adaylığı!.
İsa İlyasoğlunun adaylığı!.
Geçen Cumartesi Silivri aday tanıtımına katıldım ...
İsa İlyasoğlu ile tesadüfen tanıştım...
Beni tanımadığını söyledi, Türk federasyonun kendisine yardımcı olmadıgını söyledi...
Hatta Almanya'da teşkilatlarda propoganda yapmak istedim, Müsaade etmediler dedi.
Ben tanımıyordum, federasyon'un MHP 'nin İstanbul milletvekili adayı olan bu arkadaşa teşkilatlara girmeye müsaade etmemesi , dikkatimi çekmişti.
İdeolojik değil kendini pazarlayan konuşmaları dikkatimi çekmişti,beraber yürüdüğümüz milletvekili adaylarına ve il yöneticilerine bu adamı nereden buldunuz diye sormuştum.
Neden sordum?
Benim bildigim Avrupa'dan gelip aday olan üç beş arkadaş biliyorum, hiç biri sıralamaya giremediler, bu ne yidüğü belirsiz bir adam, nasıl MHP listelerine girdi merak ediyorum.
Adam MHP 'li değil MHP 'nin önünden geçmemiş, Avrupa'daki ülkücü hareketin merkezi bu adamı teşkilatlarına koymuyor, bu adam nasıl aday olmuş.
Evet !.
Esas konumuz bu adamın listelere Nasıl girdiğidir?
Bence bu sorunun muhatabı MHP genelmerkez'idir...
Bu adamın referansı kimdir...
Bu adamı listeye sokan komisyon üyeleri bu adamı hiçmi araştırmamıştır...
Avrupa'nın en eski kurumlarından biri olan , ülkücülerin dünyada en büyük sivil kitle örgütü olan Türk federasyondan neden bilgi alınmamıştır...
Ya MHP 'nin seçim komisyon üyeleri ülkücü hareketi tanımamakdadır, ya MHP 50 yıllık parti olmasına rağmen kurumsallaşmamıştır,yada birileri MHP 'yi pazarlamaktadırlar.
Kimse kusura bakmasın, ben bu konuyu yazmayı özellikle ülkücünün namusu olarak görmekteyim.
Sonra adam çıkar Kenan Evren'i över, adam çıkar Tayyip Erdoğan 'ı över, il ve ilçe başkanlarınızın yıllar boyunca yaptıgı çalışmayı sel alıp gider.
Tabiki listelere baktığımız zaman şunu görüyoruz, seçilecek yerler itina ile özenilmiş sebebide belli ağabeylerimiz, kendi yerlerini garantiye almak için özen göstermişler,listeler aşağıya doğru" saldım çayıra , mevlam gayıra"olmuş, bu MHP 'nin hala kurumsallaşmadığını göstermektedir.
Ben özellikle 1994 seçimlerinden bir örnek vermek istiyorum.
MHP İzmir bölgesinden aday adayı olan İsviçre'deki bir kaçakçı , Türk federasyon genel merkezinin ikazı ile listeye konması engellenmiştir.
MHP 'nin o günlerde devlet aldığı ödeneği yoktu, devasa bir genelmerkez binası yoktu,fakat ülkücü hareketin tıkır tıkır işleyen bir idari yapısı vardı.
MHP 'nin listelerini önemsemeden yazan, ülkücüyü ciddiye bile almadan , ne yidüğü belirsiz insanları tertemiz MHP listesine kafasına göre alan zihniyeti sonuna kadar kınıyorum.
Tabiki !.
Suç listeleri hazırlayan komisyonlarda değil...
Suç emekli hayatını MHP 'de yöneticilik yapmakla geçiren...
Ülkücü hareketin geçmişini tanımayıp yöneticilik yapanlarda asla değil...
Suç altlarında makam arabası ile ülkücüyü azarlayıp dışlayanlarda hiç değil...
Suç ülkücünün vicdanı olan yöneticileri adam yerine koymayıp...
Bu emekli devlet memurlarını seçim komisyonlarında görevlendirenlerindir.
Yazık!.
Bütün bunlara rağmen MHP 'nin iktidar olması için ne gerekiyorsa , bunu yerine getirerek ülkücü hareketin gücüne güç katıp, bu namussuz düzeni önce kendi evimizde, sonra ülkemizde yıkacağız.
Allah'a emanet olunuz
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.