MHP'ye KİMLER SAHİP ÇIKMALI

MHP’ye KİMLER SAHİP ÇIKMALI

Aday açıklanmasından sonra doğal olarak tepkiler konur,kondu.Fikirlerimiz söyledik artık şimdi adayımıza da,partimize sahip çıkmak durumundayız oyun varsa?

Oyunu ancak böyle bozabiliriz.Zayıf aday gösterilerek sözüm ona Sarıgül’e yada Topbaş’a el altından birileri destek veriyor iddiasında bulunuyorsak bunu ortadan kaldırmak ve çürütmek adına İstanbulda Rasim Acar şahsında partimize sahip çıkmalıyız.

 

Türkiye dede her şey olumsuz bir çok şeye kızıyor ve eleştiriyoruz bu bizim Türkiye sevdamızı zedeliyor mu?

Biz yanlışların düzelmesi için Türkiye Sevdalısıyız.Bizi bu sevdaya götürecek kani MHP’dir.Kani’mizi hangi cins yada kişinin çektiğinin ne önemi var?

 

Rasim Acar’ı beklide bize hiç sunmadıkları için, önümüze birden konulduğu için tanınmadığı için kabullenemedik ama bakın tepkilerimiz bile adayımızın iki günde tanınmasını sağlam adımı?

 

Bedavaya müthiş bir piar çalışmasına ister, istemez hepimiz ciddi katkı vermiş olduk. Çağımızda reklamın iyisi yada kötüsü olmaz demiyorlar mı?

İlçelerimizde bizim tanıdığımız ama İstanbulluların tanımadığı bir birinden değerli çok arkadaşımız var şimdi bize düşen görev onları önce camiamıza, sonra İstanbulluya tanıtmak için efor ve enerji sarf etmektir.

 

Biz habererk olarak üstümüze düşeni yapacağız. Biraz düşündüğümüzde hangi ilimizin, ilçemizin adayı çok tanınıyor ki?

Bizim adaylarımızın kaderi ülkücü kaderidir!

Türkiyenin seçkinleri Türk’ü ne zaman ön plana almışlar ki?

Rasim Acar Bir Anadolu yörüğü öz be öz Türk kardeşimizdir. Artık olumlu yanları ile meseleye bakmamız gerektiğini düşünüyorum.

 

Erdem Karakoç’u bir kez daha tebrik ediyorum Tekirdağ’da CHP li seçmenin sevip güvendiği değerli bir bilim adamı profesörümüzü saflarımıza katarak Üç Hilal bayrağımızı bu şahsın eline verdi.Tekirdağ’da oy patlaması yapacağımız illerimiz arasındadır artık.

- - - - -

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi