
MHP'yi bekleyen tehlike
MHP'yi bekleyen tehlike!.
MHP' de gözler 1 Kasım'dan itibaren iç çekişmeye çevrildiği için dışarıya göz atamıyoruz.
Halbuki MHP'yi ortadan kaldırmak ve iki partili başkanlık sistemine geçebilmek için yoğun çaba sarfeden,bir cumhurbaşkanı ve AKP iktidarı bulunmaktadır.
AKP'nin başkanlık sistemine geçebilmesi için,ülkücü oylara ihtiyacı bulunmaktadır.
AKP siyaset arenasından MHP'yi bitirmek için, ülkücülere hoş gelecek manevraları hızla yapmaktadır.
Hükumetin 4 yıllık çözüm süreci kamuflesi ile terör örgütü PKK'nin çukur açmasına,ülkede terörün şehirlere sıçramasına sebeb olmuş,1 Kasım seçimleri öncesi alt yapısını yaptıgı sözde teröristlere, şu anda savaş açmıştır.
7 Haziran öncesi Anadolu topraklarını kobani için geçiş güzergahı olarak kullandıran AKP,bugün Bayırbucak Türkmen'lerini sahipleniyormuş gibi görünerek,Türk milliyetçilerine mavi boncuk dağıtmaktadır.
Hükumetin Suriye Türkmenleri politikası...
Irak'ta güya sunnicilik yaparak,Türkiye'de bütün sünnilerin oyunu alma projesi...
Rus uçağını düşürmesi...
Besleyip büyüttüğü terör politikası,tamamen MHP oylarına gôzdikme ve MHP'yi siyaset sahnesinden silme politikasıdır.
Teröristlere sizi kazdığınız çukurlara gömeceğiz derken,MHP ve Türk milliyetçilerine, MHP 'ye ne ihtiyaç var imajı vermektedir.
Tayyip Erdoğan başkanlık sevdası için stratejisini çizmiş ve uygulamaktadır.
Numan Kurtulmuş'u AKP'ye monte etmesi bir projedir...
Süleyman Soylu'yu teşkilat Başkanı ve bakan yapması bir projedir...
Tuğrul Türkeş'i transfer ederek başbakan yardımcısı yapması bir projedir...
5 başbakan yardımcısı'nın olduğu hükumette ,Tuğrul Türkeş'e başbakan vekilliği bir projedir...
Merkez sağın ve sağcı partilerin genelbaşkan'larını AKP'ye monte eden iktidarın ,bitiremediği tek parti MHP ve Ülkücülerdir.
Hükumetin ve cumhurbaşkanı'nın bu politikalarına malesef?7 Haziran'dan bugüne MHP bilerek veya bilmeyerek destek vermektedir.
MHP 'yi belki şu hali ile olacak bir refarandumda,seçmeni ile karşı karşıya getirme projesi akla gelmektedir.
Tayyip Erdoğan olası bir referandum sonrası, başkanlık seçimi için Türkiye'yi erken seçime götürerek,MHP'nin bu hali ile baraj altında bırakma Projesi'de ufukta görülmektedir.
MHP'de koltuk sahipleri, koltuklarını ne pahasına olursa olsun korumak için uğraşırken,elalem MHP için özel projeler çizmektedir.
Bütün bunlar bizim aklımıza şunu getirmektedir,MHP'yi bekleyen bir tehlike var,MHP bunun farkında bile değil.
Tayyip Erdoğan'ın milliyetçi söylemleri ve çıkışları devam edecektir,bu ihtirası başkan oluncaya kadar sürecektir.
Kongre sıkıntıları ile uğraşan anamuhalefet,kongreye gitmemek için uğraşan MHP yönetimi,Türkiye'yi ağırdan ağırdan başkanlık sistemine götüren bir iktidar ve cumhurbaşkanı!.
Uyuyan kendi derdine düşmüş MHP,bitirilmek yutulmak istenen ülkücüler ve başkanlık sistemine geçerek,MHP'yi eritme politikaları güden iktidar.
MHP'de değişim isteyenler hain,Türkiye'nin bu gidişine sadece seyirci kalanlar Kahraman?
Allah'a emanet olunuz
HABİB YALÇIN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.