23 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve yetişkin film yıldızı Bella Thorne, Cardi B, Tana Mongeau, ve Swae Lee gibi ünlülerin hayranlarına para karşılığı açık video ve fotoğraf sattıkları siteye 19 ağustos tarihinde üye oldu.Ünlü oyuncu Üye olduktan sonra 24 saat içinde 1 milyon dolar bir hafta içinde 2 milyon olarak kazanarak rekor kırdı. 

Bella'nın rekor kırması, para karşılığında hayatlarını kazanan kadınların, tepkisini çekti. Bir çok hayat kadını bu sitenin pandemi döneminde işlerinin azalmasına sebep olduğunu, özellikle pandemi döneminde insanların para karşılığı kendileri ile cinsel ilişkiye girmek yerine bu siteden ünlülere para vererek fotoğraf ve video aldıklarını söylediler. Bazı hayat kadınları ise Bella'nın bir hafta içinde kazandığı 2 milyon dolardan 1 milyon dolarını hayat kadınlarına dağıtmasını istedi.

Genç oyuncu, siteye üye olduktan kısa bir sonra yaptığı açıklamada, siteye sahibi olduğu prodüksiyon şirketini büyütmek ve hayrı kurumlarına bağışta bulunmak için üye olduğunu söyledi.Zendaya ile birlikte Disney kanalında yayınlanan "Shake It Up" dizisiyle 2010-2013 yılları arasında büyük popülarite yakalayan 22 yaşındaki yıldız büyüdükçe yaşam tarzı da çok değişti. 

Editör: TE Bilişim