Demet Akalın, Hande Yener ve Tayyip Erdoğan zirvesinde Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un ne işi olduğu sorgulanmıştı. Ziyaret sonrası basın mensuplarına konuşan Demet Akalın, Okan Kurt'un yanlarında bulunma sebebinin kendisinin Kurt'u Tayyip Erdoğan'a şikâyet etmesi olduğunu açıkladı.

Akalın yaptığı açıklamada, "Okan’ı Cumhurbaşkanımıza şikayet ettim, telefonda sürekli tavla oynuyor dedim. Sağolsun Cumhurbaşkanı hemen sildirdi telefondan, artık benimle ilgilensin. Sadece kızıyla ilgileniyor” ifadelerini kullandı.

1,5 ay önce randevu talep etmiş

Demet Akalın, Erdoğan'dan 1,5 ay önce randevu talep ettiğini ve 1,5 ay sonra bir araya gelebildiklerini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı’mızdan ben randevu talep ettim, 1,5 ay sonra bir araya gelebildik. Giderken Hande ile konuştum ve beni de çağır dedi. Ofiste 1,5 saat kaldık ve kadına şiddet, hayvana şiddet gibi konuları kapsayan bir yasa geleceğini söyledi. Biz de üstümüze ne düşüyorsa yapacağımızı söyledik”  ifadelerini kullandı.

Öte yandan Akalın, Erdoğan'ın kendisine "Sen çok dobra birisin" demesinden çok mutlu olduğunu da ifade etmeden geçemedi.

Milano'dan alışveriş, made in Türkiye otomobil

Yerli otomobile de desteğini dile getiren Akalın, "Yerli otomobil hakkında konuştuk, hemen sipariş vereceğimizi söyledik. Ben her zaman milliyetçiyim, Milano’dan alışveriş yaparım, ancak arabamı yerli malı alırım. Made in Türkiye diyoruz, hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim