Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterine can veren Vahide Perçin, önceki akşam yayınlanan son bölümde diziye veda etti. İzleyicilerin Çukurova'nın en büyük beylerinden birisi olan Demir Yaman'ın annesi olarak tanıdığı Hünkar Yaman, senaryo gereği hayatını kaybetti. İşte, Vahide Perçin'in canlandırdığı Hünkar Yaman karakteri hakkında detaylı bilgiler ve rol arkadaşı Murat Ünalmış'ın yaptığı özel paylaşım.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin popüler ismi Hünkar Yaman, dizisinin son bölümünde senaryo gereği hayatını kaybetti. 5 Kasım Perşembe günü yayınlanan 71. bölüme Hünkar Yaman için yapılan cenaze töreni damga vurdu. 71. bölümde Vahide Perçin son kez Hünkar olarak seyircisinin karşısına çıktı. Dizide oğlu rolünde yer alan Demir Yaman'ı canlandıran Murat Ünalmış ise rol arkadaşı için duygusal bir mesaj yayımladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı;

"Bu fotoğraf son sahnemizden sonra çekildi. Canım Vahide ablam. Aramızdaki bu manevi ve hakiki ilişki çok güzeldi. Seninle göz göze, kalp kalbe oynamak çok özeldi. Her şeyiyle örnek bir insansın. Aklınla, özverinle, insanlığınla, disiplininle ve daha bir çok şey.. Eline, emeğine, güzel yüreğine sağlık. Her zaman hayatımda olmasını istediğim ender insanlardansın. Seni çok seviyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.."

Editör: TE Bilişim