Sen Çal Kapımı 19. son bölümde; Eda ve Serkan'ın son tartışmaları, Eda'nın Serkan'a artık başka insanlarla görüşeceğini söylemesiyle sona erdi. Serkan, Eda'nın onu bu kadar çabuk unutabilmesi konusunda kırgın, bir taraftan babasının sahiplenmediği hatanın bedelini ödemeye kendini mahkum hissediyor olması dikkat çekici olarak karşımıza çıktı. Eda’nın sonsuza dek ellerinden kayıp gideceğini düşünmesi ise dikkat çekti. Eda’ya gizemli bir adamdan gelen çiçek işin tuzu biberi olduğunu görülmesi karşımıza çıktı.

Sen Çal kapımı 19. son bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlanarak yine çokça kendinden söz ettirdi.

Sen Çal kapımı dizisinin yayın günü değiştiği bildirilerek, dizi artık Cumartesi akşamları ekrana geleceği ifade edildi.

Başrollerinde Hande Erçel, Kerem Bürsin, Bige Önal, Neslihan Yeldan ve Anıl İlter'in yera aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanması ise dikkat çekti.

İŞTE SEN ÇAL KAPIMI 19. SON BÖLÜM ÖZETİ

Seneler önceki kazayı, Eda'nın anne ve babasının ölümünün arkasında yatan ismi konuşmak, ona anlatmak üzere Eda'nın peşine düştüğü görüldü.

Serkan'ın Eda'ya anlatmak istedikleri yeterince zor, onları nasıl öğrendiği de önemli olması dikkat çekti. Serkan baş başa kalabilecekleri, uzun uzun konuşabilecekleri bir ortam yaratmak istiyor, kimsenin onları rahatsız etmeyeceği ise karşımıza çıktı.

Birlikte geçirdikleri gecenin sabahı, Serkan'ın evine Selin'in gelişiyle Eda’yı kötü bir sürpriz beklemesi ise dikkat çekti.

Gerçeği öğrenen Eda ne karar verecek? Aşk her şeyin üstesinden gelecek mi? Soruları akıllara geldi.

Sen çal kapımı 20. Yeni bölüm fragmanı ise FOX TV’nin resmi hesabından yayınlandığı görüldü.

Editör: TE Bilişim