Merhum sanatçı Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez, geçtiğimiz cuma günü girdiği şeker komasından sonra 51 yaşında hayatını kaybetti.

Murat Kekilli, rahmetli Murat Göğeebakan'ın eski eşi Sema Bekmez'in vefatının ardından çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Kekilli "Dünya kimseye kalmıyor! Sema Pekmez hayatını kaybetmiş" şeklinde bir tweet attı. Ünlü şarkıcının bu tweetini imalı bulanlar, "Ölü¨nün arkasından konuşulmaz" diyerek tepki gösterdi.

Göğebakan'ın yakın dostu Kekilli gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı; "Kardeşim ben sadece Sema Pekmez de hayatını kaybetmiş dedim. Onunla ilgili yorum yapmak bana düşmez. Lakin Murat benim samimi arkadaşımdı. Mekanı da cennetin baş köşesi olsun. Normal hastalığından daha derin acılar çektiğini de biliyor musun? Allah rahmet eylesin."

Ay yüzlüm, Yaralı gibi şarkılarla unutulmaz eserlere imza atan Göğebakan ve Bekmez, 2000 yılında evlenmiş ve 11 yıl evli kalmıştı. Çiftin bu evlilikten Bülent isminde bir de oğulları bulunuyor.

Murat Göğebakan 2009 yılında kansere yakalanmış bir süre sonra da eşinden boşanmıştı. İkilinin boşanmasının nedeninin ihanet olduğu iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açmış ve çift 2011 yılında resmen boşanmıştı. Murat Göğebakan, "Kanseri yendim, ihanete yenildim" demişti.

Editör: TE Bilişim