Kanal D Haber eski sunucusu Buket Aydın Haber Global ekranlarında "Buket Aydın ile Koltuk" adlı program ile ekranlara döndü. Odatv’nin kulis haberine göre ise Aydın’ın geçmişi nedeniyle konuk bulamadığı hem hükümetten hem de muhalefetten birçok ismin "konuk" teklifini reddettiği ifade edildi.

Hatta öyle ki, Buket Aydın'ın bu nedenle programını yapamama riski belirdiği, son çare olarak ise Gökçek'e teklif gittiği ve onu ekrana çıkardığı ifade edildi. Buket Aydın'ın "geçmişi" iktidar-muhalefet demeden pek çok ismi rahatsız ediyor...

KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİNE GÜLMESİ TEPKİ TOPLAMIŞTI

Buket Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart yerel seçimleri sürecinde Kanal D’de söylediği “Ankara, Adana, Bursa ve Mersin belediyelerini kazanacağız” sözlerine gülerek tepki vermiş ve büyük tepki toplamıştı.

KANALDAN ZORLA ÇIKARILMIŞTI

Keza yine Buket Aydın, Kanal D Ana Haber Sunucusu olarak görevine son verildiğinde olay çıkarmıştı. Yayına çıkarılmayan Aydın, "bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalışmış, ancak kanal güvenliği kendisini zorla dışarı çıkarmıştı.

Editör: TE Bilişim