Doğu Perinçek AKP ve CHP'nin görüşmelerini övdü! Doğu Perinçek AKP ve CHP'nin görüşmelerini övdü!

1. Kısaca @avtolgaakalin kim?

Anlatayım size ülkücülere , Türk milliyetçilerine ve iyi partililere….
İlk onu 2006 kongresi öncesi  tanıdık. 2006 da Edirne il başkanı iken Ümit Özdağ için imza toplayıp kongre daveti yapmıştı. Bundan dolayı görevden alındı , 2011 de genel merkeze rağmen il başkanı tekrar seçildi ve 2011 MHP kongresinde itiraz eden 8 il başkanından birisi ve başı çeken il başkanıdır. . 2011 kongre Sürecini  cesurca konsolide eden dönemin Edirne il başkanı ve eski Ocak başkanıdır.
2. 2016 MHP de kongre toplanmasına dönük imza sürecinin en etkin kanaat önderidir. 
Süreci yöneten aktörlerden en önemlisidir. 
Cesur, liyakatli, teşkilatçı müthiş bir hitabet yeteneği olup ,  bilgi, Birikim ve güçlü bi müktesebe sahiptir. 
3. İyi partinin kuruluş ve örgütlenmesine giden süreçte en önemli, en teşkilatçı isimlerden birisidir. Özellikle Türk milliyetçileri üzerinde hikayesi olan etkin  isimlerden birisidir.
4. Parti kurucuları sonrası ise tehlike görüp sürekli etkisiz kılmaya çalıştıkları maniple ettikleri bir isimdir. En azından Koray bey sonrası teşkilat gibi etkin bi yer verilmesi gerekirken. Önce seçim işlerine atandı baktılar ki orda il il, ilçe ilçe teşkilat geziyor alındı.
 5. Bu sefer uyduruk bir milli güvenlik politikaları başkan yardımcılığına atandı orada Milli Göç doktrinini hazırladı ve ses getirdi bu sefer orada da adamdan rahatsız oldular. Bu sefer milli göç politikaları başkan Yrd .  diye uyduruk bi başkanlık îcâd edip oraya verdiler.
6. Kısacası genel merkezde köşeye itilmesine rağmen daha etkin olması gerekirken hikayenin başından beri olan ve sağ kalan tek kanaat Önderi olarak ayakta kalmağa çalıştı ve kaldı. 
Genel merkezde ve aşağıya doğru teşkilatlarda hikayenin başından beri olan hiç kimseyi istemediler
7. Çünkü kimse yok döneminizi kimsesiz zamanlarınızı bilenleri hikayenize hakim insanları etrafta istemediler. Çünkü itiraz kültüründen gelen bu insanlar liderler için zor insan modelidir, hikayenin yazılmasın da olanları itibarsızlaştırmadan köşeye atamazsın, bi çok kişiye öyle de yaptılar.
Son olarak @avtolgaakalin ile ilgili kimsenin bilmediği bi hikayeyi anlatarak bu iyi parti konusunu da karışmamak üzere kapatacağım. 
Tolga akalın’ı ümit Özdağ’ı desteklediği 2006 il başkanlığından tanırdık. Bu sebeple görevden alınmıştı. Sonra 2011 de MHP genel merkezine rağmen tekrar il başkanı seçildi ve Koray Aydın ağabeyimizin genel başkan adayı olduğu kongrede bizlerle birlikteydi ve başı çeken örgütleyen il başkanı oldu. 
Süreç bitti kongrede ciddi bi oy aldık ve kaybettik. Sonrası Kütahya yoncalı da bir istişare toplantısı yaptık. 
8 il Başkanından  Trabzon hariç 7 il başkanı vardı. Ayrıca O dönem ülkücü camiada köşe  yazısı yazan ve süreci yazıları değerlendirmeleri işe destekleyen ;  Rahmetli Mehmet Fatih Dogrucan , Cüneyt Öztürk , Servet avcı ve İsmail Oskay olarak şahsım da toplantı kampındaydık. 
Kongre bitmiş yenilmiştik. Ülkücü harekette muhalefet umudu tükenmişti. Sonuç olarak istişarelemiz devam ediyordu. 
Orada Mehmet Fatih Doğrucan Tolga Akalın sohbeti ve kürsü konuşması sonrası aramızda şu konuşma geçti ; “ birader ilerde mhp genel Başkanı olacak adam belli Mehmet Tolga Akalın “
Bende birader adam il başkanlığından görevden alınmış , kongrede yenilmişiz hepsi ihraç olmuş hukuken mümkün değil dedim . Hem nerden çıktı bu dedim ?
Rahmetli Fatihde ; birader hem iyi bir ittihatçı ve Türk milliyetçisi , mikrofonik bi ses ve güçlü hitabeti var, şehirli seküler bir türk milliyetçisi ve yakışıklı giyinmesini bilen modern bi milliyetçi dedi . 
O günden sonra biz onu hep buna layık olabileceğini biliyoruz ama kuruluştan sonra nedense ya abiler ya ablalar hep köşeye itti . Demek ki gelecek için tehlike görülmüş . Mehmet fatih doğrucanın 2011 de gördüğünü genel merkezlerde de birileri görmüş olmalı. Bu yazıyı kimseyi desteklediğim yada desteklemediğim için yazmıyorum ben artık başka bi adresteyim bunu gönül rahatlığı ile söylerim . Ama iyi partinin başından beri hikayesinin içinde olan bilen ve bu hikayede Tolga Akalın’ın nerden geldi neredeydi adım adım hakim bir dostu olarak bunları yazmak gönül borcudur. İyi partiyi ayağa kaldıracak bir kaç kişiden birisi muhakkak Tolga Akalın’dır çıktığı bu   yolda kendisine yol açıklığı ve başarılar dilerim.MHP kongre süreçlerine hakim , kuruluştan beri iyi partinin hikayesinde aktif rol alan ve etkin sahada bulunan bir Ülkücüden.

Editör: Habererk Com