Erdoğan ve Özel’in görüşmesinde masaya yatırılacak konular… Erdoğan ve Özel’in görüşmesinde masaya yatırılacak konular…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından canlı yayında bir açıklama yaptı. Akşener, öncelikle seçim sürecinde görev alan tüm arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. Sonuçların millet için hayırlı olmasını dilediğini belirtti ve seçimlerin demokratik olgunlukla sonuçlanmasını önemsediğini vurguladı.

Akşener, İYİ Parti'nin temel amacının millet iradesine saygı olduğunu ve bu doğrultuda siyaset yaptıklarını ifade etti. Partisinin toplamda 31 yerde belediye kazandığını duyurdu ve bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca, parti adaylarının ve destekçilerinin gayretlerinden dolayı övgüyle bahsetti.

Seçim katılım oranındaki düşüşün dikkate alınması gerektiğini belirten Akşener, milletin ekonomik ve adalet konularında net bir mesaj verdiğini ifade etti. Uzun süredir uyarılarda bulundukları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu uyarılara gereken önemi vermediğini belirten Akşener, Türkiye'nin artık tümünün Cumhurbaşkanı olması gerektiğini vurguladı.

İYİ Parti olarak sorumluluk alacaklarını ve özeleştiri yapacaklarını belirten Akşener, partiyi en kısa sürede olağanüstü kurultaya götüreceklerini duyurdu. Son olarak, İYİ Parti'nin milletin yanında olmaya devam edeceğini ve milletin iradesini temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.

Editör: Habererk Com