İYİ Parti Genel Başkan'ı Meral Akşener dün akşam apar topar ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılmış ve durumunun iyi olduğu belirtilmişti. Akşener bu sabah taburcu edildi.Ancak neden hastanelik olduğuna dair açıklama yapılmamıştı.Açıklama sosyal medya üzerinden büyük takipçi kitlesi olan Mert Armağan'dan geldi. Armağan'ın tivit dizisi şu şekildeydi;

1-Meral Akşener Neden Hastaneye Kaldırıldı Açıklıyorum! İŞTE SEBEBİ! Henüz Kendi Partisini Yönetemeyen Ülkeyi NASIL YÖNETSİN? İŞTE OLANLAR;

2-Bugün İyi Parti Genel Merkez Divan Toplantısı vardı. Toplantının konularından birisi 14 Ocak (Bu Hafta) İyi Parti Ankara İl Kongresi Yapılacaktı. İl Başkanlığı Adayı Belirleme konusunda iki grup arasında tartışma çıktı.

3-Bu gruplardan bir tanesi Koray Aydının İstediği Serdar Tunç tarafıydı. Diğer grup ise Ümit Dikbayır ve Genel sekreter Uğur Poyrazın Desteklediği Batuhan Yılmaz’dı.

4-Meral Akşener geçtiğimiz aylarda Koray Aydın’a Operasyon Çekip Teşkilat Başkanlığından almıştı. Teşkilatlardaki gücünü kaybetmek istemeyen Koray Aydın Ankara İl Başkanlığı İçin Serdar Tunç’u son anda aday göstererek Teşkilatlarda ki gücüne kendince yeniden güç devşirmek istedi

5- İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır bu durum karşısında Divan Toplantısında Serdar Tunç’un aday gösterilmemesi için Tunç’un 15 Temmuz’da atmış olduğu tivitleri bahane ederek Meral Akşenerden Veto etmesini istediler. Tivitler Ektedir.

6- Bu duruma sinirlenen Koray Aydın ve Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat tarafı Ümit Dikbayır ve Uğur Poyraz Tarafı arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Bu durum üstüne Meral Akşener Ankara Kongresini İptal Edip. Ardından KALP SPAZMI GEÇİRDİ.

7- Koray Aydın ve Ekibi bu olaydan sonra MHP’ye geçmek istediği yönünde bilgiler var fakat Devlet Baba ne der bilemem?

8- Bu olay üzerine Meral Akşener’e çok geçmiş olsunlarımızı iletiyor Partisinde ki kişilere de bir tavsiyede bulunuyoruz “Çok zorlamayın teyzeyi kalpten götüreceksiniz kadını :)

Mert Armağan daha sonra attığı tivitte ise;

Dün gece açıkladığım kulis bilgileri teyit edildi ve tamamının doğru olduğunu söylüyorum. Haberi dün gece saatlerinde girdim şu ana kadar İyi Parti yetkilileri bu konuda açıklama yapmak istemiyor. Hatta ek olarak Koray Aydın kısa vadede MHP tarafına geçmek için adım atıyor.

Editör: Fatih Savuk