İYİ Parti'nin eski milletvekili Ahmet Çelik, sosyal medya hesabından Meral Akşener'in seçimde aldığı ağır yenilgi sonrası kurultayı erken yapmasının perde arkasını paylaştı.

Ahmet Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

Seçimlerde aldığı ağır yenilgi sonrası olağanüstü seçimli kurultay kararı almak zorunda kalan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün kurultay tarihini 27 Nisan olarak açıkladı.

Açıklanan tarih itibarıyla, seçimli kurultay için tanınan 22 günlük sürenin yeni genel başkan adaylarının gerekli hazırlıklarını yapmaları için yeterli olmadığı ortadadır. Aceleye getirilmek istendiği çok açık olan bu kurultay takvimi ile yeni genel başkan adaylarının hazırlık ve çalışma yapmalarına fırsat verilmeden adeta bir oldu bitti amaçlanmaktadır.

Meral Akşener’in “bedel ödedim” açıklamasının gerçek yüzünü Afşın Hatipoğlu açıkladı Meral Akşener’in “bedel ödedim” açıklamasının gerçek yüzünü Afşın Hatipoğlu açıkladı

Daha önceki “başarısızlık halinde siyaseti bırakacağı” beyanlarının aksine Genel Başkan Meral Akşener’i rehin alan iradenin, “İYİ Parti başında kalması talimatı” sebebiyle Akşener’in de kurultayda aday olacağı anlaşılmaktadır. ifadelerine yer verdi.

Ekran Görüntüsü 2024 04 07 144924

Editör: Habererk Com