MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Kocaeli’deki birileri tarafından kandırıldı. MHP İstanbul İl Sekreterliği bu olayı kamuoyuna bildirdi.

MHP İstanbul İl Sekreterliğinin yaptığı açıklamaya göre, Yönter’in kişisel bilgilerini ele geçiren birileri, Türkiye Finans Katılım A.Ş’nin Kocaeli Bekirpaşa Şubesine giderek Yönter’in adına kredi kartı aldı ve bu kartla alışveriş yaptı. Kartın borcu ödenmediği için banka Yönter’i aradı ve Yönter de bu şekilde kandırıldığını anladı.

YASAL OLMAYAN YOLLARDAN…

İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! 2.turu kıl payı Müsavat Dervişoğlu önde bitirdi İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! 2.turu kıl payı Müsavat Dervişoğlu önde bitirdi

MHP İstanbul İl Sekreterliğinin açıklamasında şöyle denildi: “Müvekkilimiz İstanbul MHP Milletvekili İzzet Ulvi Yönter’in kişisel bilgileri yasal olmayan yollardan alınıp kullanılarak Türkiye Finans Katılım A.Ş’nin Kocaeli Bekirpaşa şubesinden Ekim 2023 tarihinde müvekkilin izni ve haberi olmadan kredi kartı çıkartılıp bu kredi kartıyla alışveriş yapılmıştır. Ancak; kredi kartının borcu ödenmediği için ilgili banka çalışanı müvekkili telefonla arayarak durumu bildirmiştir.

MAĞDURİYET YAŞADI

Müvekkilimiz hemen şikayetçi olarak yargıya başvurmuştur. Yargı (Ceza ve hukuk) yollarına gidilmiş, suçluların ve bankanın ilgili çalışanlarının hakkında soruşturma açılmıştır. Müvekkilimiz mağduriyet yaşamış, suçluların cezalandırılması için tüm yasal yollara başvurmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

Kaynak: Haber merkezi