Evet, MHP’ye operasyon yapılıp, ülkücü olmayanlar MHP'yi ele geçirseydi sonuç nasıl olurdu! Büyük bir ihtimalle ülkücü ideal zamanla ortadan kaldırılıp birliği ve beraberliği sağlayan manevi bağlar kopartılırdı.

İdealist olanlar teşkilatlardan uzaklaştırılarak kendilerine muhalefet edecek dinamikler tasfiye edilirdi. Yanlışa karşı çıkanlar ajanlıkla, hainlikle yaftalanıp içeride kalanlara gözdağı verilerek sesleri kısılırdı. Genel merkezin aldığı tüm kararları sorgulamayan, her durum ve şartta itaat eden teşkilatlar ve yönetimler oluşturulurdu.

Sonra onları da hiziplere bölüp birbirleriyle karşı karşıya getirirlerdi. Buna rağmen yine de çatlak sesler çıkarsa bazen tehditle bazen de koltuk ve makamla sustururlardı. Küçük başarıları olağanüstü zafer gibi abartıp kerameti kendinde görürlerdi.

Büyük hezimetlerle karşılaşınca yine hesap kitap yapıp kendilerini aklar, yanlışlarına muhalefet edenlere faturayı keserlerdi. Sıkıştıkları durumlarda inançtan, idealden, dem vurup şehit, gazi edebiyatı yaparlardı.

Ülkücü hareketi öz değerlerinden koparıp bu değerlere düşman olan ideolojik yapılarla ittifaklar kurarlardı. Kendisine yakın olan toplum katmanlarıyla değil uzak olanlarla işbirliği yapar, onlarla ortak cepheler kurarlardı.

Bütün bunlara rağmen yine de karşı çıkanlar olursa babasının tapulu çiftliği gibi gördükleri koltukları her ne pahasına olursa olsun bırakmamak için direnirlerdi.

İyi ki MHP'ye operasyon yapılmamış.

Eğer MHP’ye operasyon yapıldı,zaten bunlar yıllardır bir bir gerçekleşti diyorsanız sizlerle aynı saftayız demektir.

Bir kaç gün önce yapılan bir ankette MHP’ye oy verenlerin % 86 sı Bahçeli gitmeli parti tepeden tırnağa yeniden yapılandırılmalı görüşü ülkücü irade isteğidir.

MHP’ye ilk ve son defa bir operasyon yapılacak çok şükür bunu da ülkücüler yapacak bekleyin hep birlikte göreceğiz…