MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e "komşu olalım" çağrısına MHP'den çıklama geldi. MHP İstanbul Milletvekili ve MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Genel Başkanımızın çağrısı Cumhur İttifakı’na katıl çağrısı değil" dedi.

Yıldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yaptığı ve iki parti arasında siyasi polemiğe neden olan çağrısıyla ilgili tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'e konuştu.

"CUMHUR İTTİFAKI’NA KATIL ÇAĞRISI DEĞİL"

Bahçeli'nin daha önce de Akşener'e "yuvaya dön" çağrısını yaptığını hatırlatan Feti Yıldız, şunları söyledi:

"Genel Başkanımızın açıklaması o kadar açık ki üzerine yeni bir söz söylemeye gerek yok, daha önce de yuvaya dönün çağrısında bulunmuştu. O zaman da doğru dürüst cevap verememişlerdi, sonrasında da Kandil’le PKK ile kader birliği yapıp bulundukları yere savruldular.

Genel Başkanımızın çağrısı Cumhur İttifakı’na katıl çağrısı değil, siyasette kendini konumlandırırken hainlerin yanında durma safın belli olsun çağrısı, İYİ Parti bölücü terör örgütüyle yan yana konumlanmıştır, yerel seçimlerde aynı adaya oy vermişler birçok yerde aday çıkarmayarak birlikte hareket etmişlerdir."

Editör: Yadigar Hanım