MHP'li meclis üyesi partisinin il ve ilçe başkanından şikayetçi oldu MHP'li meclis üyesi partisinin il ve ilçe başkanından şikayetçi oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in geçen Cumartesi Zonguldak’taki mitingde yaptığı “Güneyli-kuzeyli” yorumuna sert bir tepki gösterdi.

Özel’in ayrıştırıcı ifadelerine karşı çıkan İpekçi, “Bir Türk Milliyetçisi olarak, doğu-batı, kuzey-güney ayrımı yapmaksızın, ülkemizin her bir vatandaşını eşit görüyor ve bu eşitliği koruyacağız.” dedi. İpekçi, tüm Türk vatandaşlarının bağlılık ve sadakatle Türk milletine hizmet ettiğini vurgulayarak, “Türk milliyetçisiyiz ve bu kimliğimizle gurur duyuyoruz.

‘Ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için canla başla’ sloganımızla, yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Her Türk vatandaşı bizim için değerlidir ve önemli olan, Türk milletine olan sevgi ve bağlılıktır.” şeklinde konuştu. İpekçi, Türk milletinin birliğini ve eşitliğini vurgulayarak, “Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: halkınsesi- Eren Aşkar