MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik eleştirilerini dile getirdi. Yönter, Özel'i iddialarını kanıtlamaya davet etti ve onun gerçek yüzünün ortaya çıkacağını söyledi.

İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya üzerindeki bir paylaşımda CHP lideri Özgür Özel'e sert eleştiriler yöneltti. Yönter, Özel'in kinini kurnazca gizlediğini ve iddialarını kanıtlaması gerektiğini belirtti.

Trabzonlu vekil hırsız diyen DEM'li vekili dövdü Trabzonlu vekil hırsız diyen DEM'li vekili dövdü

Yönter, paylaşımında Özel'e hitaben, "Özgür, kendini zeki sanıyor ve herkesi saf mı zannediyorsun?" dedi. Özel'in nefretini saklamaya çalıştığını ve vicdanının kör olduğunu ifade eden Yönter, Özel'in düşmanlık beslediğini söyledi.

"Masken Düşecek"

MHP'li Yönter, Özel'in maskesinin düşeceğini vurgulayarak, "Ancak gerçek yüzün ortaya çıkacak! Hala iddialarını kanıtlamanı bekliyorum..." ifadelerini kullandı. Yönter, açıklamasının devamında, eğer iddialarını kanıtlamazsa Özel'in üzerine hangi lekelerin yapışacağını çok iyi bildiğini belirtti.

"Daha Açık mı Yazayım?"

Açıklamasının sonunda Yönter, Özel'e yönelik eleştirilerini daha da keskinleştirerek, "Ne demek istediğimi anladın...! Yoksa daha açık mı yazayım?" dedi.

MHP'li Yönter'in açıklaması şöyleydi:

"Özgür, kendini zeki mi sanıyorsun, herkesi saf ve anlayışsız mı zannediyorsun? Kinini kurnazca gizleyen, vicdanı kör bir düşmanlığı besleyen birisin... Ancak gerçek yüzün ortaya çıkacak! Hala iddialarını kanıtlamanı bekliyorum... Aksi takdirde, hangi lekelerin senin üzerine yapışacağını çok iyi biliyorsun! Ne demek istediğimi anladın...! Yoksa daha açık mı yazayım?"

Kaynak: Haber Merkezi