Germencik Belediye Başkanlığı için CHP’nin adayı olan Burak Zencirci, seçmenlerden büyük destek görüyor. Zencirci, ziyaret ettiği her bölgede, halkın sevgi ve ilgisini kazanıyor. Vatandaşların güvenini kazanan Zencirci, bir seçmenle yaptığı samimi sohbetin videosunu sosyal medyada paylaştı.

Ankara’nın diğer yarısı Altınok’un oğlu ve gelininmiş! Ankara’nın diğer yarısı Altınok’un oğlu ve gelininmiş!

“KURTULUŞUMUZ OLACAK”

Videoda seçmen, Zencirci’ye övgüler yağdırdı. Germencik’te 20 yıldır yaşadığını ve Zencirci ailesini tanıdığını söyleyen seçmen, MHP’li olduğunu belirterek, Zencirci için “Kurtuluşumuz olacak” dedi. Zencirci’nin “Özlem başkan kurtaracak, Burak kurtaracak” sözleri üzerine konuşmaya devam eden seçmen, Zencirci’nin başarılı olacağını umarak, “Özlem başkanla birlikte çalıştığında her şey yoluna girer. Ama AKP ile başka bir parti arasında kaldığında işler karışır” diye konuştu.

“BURADA BİR OĞLUN VAR”

“Benim cenazemi baştakiler değil, sizler kaldıracaksınız. Benim dört oğlum var, hepsi Avrupa’da. Ben buradaki insana güveniyorum” diyen yaşlı kadına, Zencirci, “Endişelenme. Burada bir oğlun var” cevabını verdi. Zencirci, “Seçim bittikten sonra kapını kapatma, gelip tebrik edeceğim” diyen kadına “Seni bekliyorum” dedi. Bu arada Cumhur İttifakı, ilçede MHP’li Halit Germen’i aday gösterdi.

Kaynak: ses gazetesi- Emrah Dinçer