Milliyetçi Kongre Derneği Hukuk Komisyonu yaptığı basın açıklamasında Atatürk'e hakaret edenler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

İsmailağa Cemaati parktaki tesettürlü kadınlara çarşafı dayattı İsmailağa Cemaati parktaki tesettürlü kadınlara çarşafı dayattı

“Atatürk'ün şahsına ve mirasına kasteden hainlerin hesapları tarafımızca akamete uğratılacaktır” denilen açıklamanın tamamı şöyle:

"Son dönemlerde bilimden ve gerçeklikten uzak, ahlaktan yoksun şahısların sürekli olarak cumhuriyetimizin kurucu değerlerine ve kurucu önderine karşı yapmış oldukları saldırı ve hakaretleri tiksinti ve öfke ile takip etmekteyiz. Peşinen bilinmesini isteriz ki Türk Milleti Atatürk'ün açtığı yolda onun izinden yürümekte bir an bile tereddüt göstermemiştir ve göstermeyecektir. Gelinen günde bizler Türk milliyetçileri olarak bu şiarı her şeyin ve herkesin üzerinde tutuyor, Başbuğ Atatürk'ün hatırasına her zaman ve şartta sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Ömrünün her safhasını Türk Milleti'ne hizmetle geçirmiş Atatürk'ün şahsına ve onun mirası cumhuriyetimize alçakça kasteden hainlerin hesapları isimlerine ve mensubiyetlerine bakılmaksızın, ahval ve şerait fark etmeksizin  tarafımızca akamete uğratılacaktır. Bugünden başlayarak cumhuriyetin kurucu değerlerine ve Atatürk'ün hatırasına yönelecek tüm saldırıların hukuk önünde bertaraf edilmesi ve sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması için tüm varlığımızla mücadele edeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiririz." (Tamgatürk)

Editör: Habererk Habererk